ERT World Europe στις 8°W

Psilos2003

Senior Member
17 October 2013
585
Σύμφωνα με το satelliweb και το επιβεβαίωσα με δική μου λήψη, στις 12623 V 2428. 1 τηλεοπτικό κανάλι ERT World Europe με μπάρες και 5 ραδιοφωνικά κανάλια, Proto, Deutero, Trito, ERA Sport και Voice of Greece χωρίς ήχο.

Απευθυνομαι στους κατοικους Δωδεκανησου και Κυπρου:

Θα μ' ενδιεφερε οσοι εχετε ορατοτητα προς τις 8W ποσο καλα λαμβανετε την την 12623V αναφεροντας το μεγεθος της κεραιας σας και αν θελετε μερικες συχνοτητες της ΜΕΝΑ/East για συγκριση.

Δυστυχώς η δέσμη Eutelsat 8 West B (Europe) δεν βγαίνει με 2.1μ κεραία από Μεγαλόνησο.

Ουτε με την 3.4μ κανενα ιχνος Κυπρο;
Παντως πρεπει να πεφτει αποτωμα στα ακρα. Τουλαχιστον αυτο ειναι το συμπερασμα ως τωρα στην East πανω απο το Νοτιο Αιγαιο και φαινεται πως ισχυει το ιδιο και για την Europe προς τη Κυπρο.

Στην Χιο με 1μ εχω σημα 56% στην ΕΡΤ ενω η συχνοτητα 10971V εχει σημα οριακο 34% σε δεκτη DM800.

Σ' ευχαριστω φιλε. Επειδη δεν γνωριζω την αναλογια % σε dB στον δεκτη σου αν δεν υπαρχει ενδειξη τετοια στο image που δουλευεις, ποσο περιπου απεχεις με τα 56% απο το οριο της σωστης ροης εικονας/ηχου;

Δυστυχώς το image που έχω τώρα δεν μου δείχνει dB, το όριο για μη λήψη είναι 30% περίπου, από εκεί και κάτω έχω διακοπές στην εικόνα.

Με άλλο image που δοκίμασα και έχει ένδειξη σε db η ΕΡΤ έρχεται με 12,5 db και η 10971V με 6db.

Το ΣΚ θα προσπαθήσω να δοκιμάσω. Δυστυχώς μέχρι τότε έχει πήξιμο εργασίας... :smash: