ESL Diy ηχεία

Απο εμπειρία αξίζει τον κόπο να τα υλοποιήσει κανείς (για να μπεί στον κόσμο των πανελ);

Ποια εμπειρία ρε Βαγγέλη ; Ποιος, που, πότε ; Σε κανένα μεγάλο φόρουμ δεν έχω διαβάσει τίποτα.
Στα τυφλά κάνεις κάτι από χόμπι, όταν έχεις καιρό ελεύθερο, όταν έχεις λεφτά στην τσέπη, όταν αυτό όταν εκείνο.

Τα ελληνικά πάνελ τα άκουσες ; Εγώ πάντως θα περίμενα για καινούργιες σειρές από Quad, B&W καιιιι Magnepan (αν έχεις τόσο υπομονή, κατά το καλοκαίρι το κόβω).

Α, κάνε την βόλτα κατά εδώ πάνω να ακούσεις και κάτι ωραίο :music-smiley-004:

5 ?!!
Και ρε Βαγγέλη πως θα τα κουνήσεις τέτοια πράγματα; Εδώ είδαμε και πάθαμε με τα 1.6.
Τεσπα. Θα κοιτάξω προδιαγραφές για να δω αν αξίζει τον κόπο. Αλλά η άποψή μου για τα πάνελ είναι αρνητική εξαρχής. Αν είναι τόσο ευκολοδήγητα όπως τα Quad το συζητάμε.
Αν επιμένεις πάντως για πάνελ σου είπα : έλα ν' ακούσεις.

Απάντηση: Re: ESL Diy ηχεία

Σάββα, αν όμως λειτουργούν και τα βάλλεις απο δύο; θα γίνουν ηχεία killer με 5μ2 επιφάνεια εκπομπής!!!

Μου αρέσει αυτό που γράφεις!
Και αν θέλεις και λίγο πιο omnipolar... λειτουργία μπορείς το ένα ζεύγος να το στήσεις κανονικά... και το άλλο εξωτερικά του πρώτου ζέυγους, μισό μέτρο πιό μπροστά και με λίγο-λιγουλάκι διαφορετική κλίση ώς προς την θέση ακρόασης.
Βασικά και για να μην τα πολυλογώ, ότι θέλεις κάνεις με μιά τετράδα...

Επίσης αν θυμάμαι καλά και ο "δικός" μας ο Αυστραλός... βγάζει ένα πάνελ σε κιτάκι.

Re: Απάντηση: Re: ESL Diy ηχεία

Φαίνεται πως οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ή μέτρηση για κάποια δικιά τους υλοποίηση αποτελεί μυστικό. Δεν βρίσκω τίποτα στο site τους.

Επίσης αν θυμάμαι καλά και ο "δικός" μας ο Αυστραλός... βγάζει ένα πάνελ σε κιτάκι.

Νομίζω πως ο Metaxas έχει σταματήσει προ πολού τα DIY ηχεία.