Εσωτερική κάρτα ήχου για υπολογιστή.

skam

New member
28 April 2007
23
Εσωτερική κάρτα ήχου για υπολογιστή.

Επειδή το τραπέζι μου πάσχει από καλώδια αποφάσισα να αφήσω προσωρινά τις σκέψεις για εξωτερικά dac.
Από την άλλη θέλω να ακούω κάπως καλό ήχο.
Μια και ο υπολογιστής είναι συνέχεια ανοικτός και εγώ ξημεροβραδιάζομαι στην οθόνη, κλείνω προς μια εσωτερική κάρτα ήχου.
Έχει κανείς πρόταση για σχετικά αποδεκτή κάρτα ήχου σε χαμηλό κόστος κατά προτίμηση (μέχρι 150 )

Από την κάρτα θα στείλω αναλογικό σήμα σε ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή rotel και από εκεί σε δύο B&W 805

(το θέμα προφανώς έχει ξανασυζητηθεί, αλλά στους υπολογιστές τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα...)

Μπα´, δεν έχω δει κάτι πολύ διαφορετικό... Μόνο οι τιμές έχουν πέσει. Εγώ έχω M-Audio Audiophile 24/96 όπως και πολλοί εδώ μέσα, αλλά με τον προϋπολογισμό σου αγοράζεις και την 24/192. Από τα άλλα δες E-Mu και Edirol.

Ευχαριστώ ln(). Νόμιζα ότι η m-audio είναι εστιασμένη σε ψηφιοποίηση αναλογικού ήχου αντί για το αντίθετο, και σε midi, αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Αν ανέβω αρκετά σε κόστος μπορεί να βρω κάτι καλύτερο ή να μην το σκέφτομαι.
(Ο υπολογιστής μου είναι φροντισμένος ώστε να έχει ελάχιστο θόρυβο.)

Μπορείς να πάρεις πολυκάναλες, προενισχυτές μικροφώνων και πολλά άλλα καλούδια, αλλά δεν ξέρω προς τα που πρέπει να κινηθείς για απλά καλύτερο στερεοφωνικό ήχο.