ΕΣΠΑ 2013 (ΜΜΕ)

bill8k

Established Member
11 February 2012
242
Παλικάρια, ξερετε αν βγήκαν αποτελέσματα των ΕΣΠΑ 2013 για την ενίσχυση νεων και υφισταμενων επιχειρήσεων ΜΜΕ; Τέλος Αυγούστου ειχαν πει. Μηπως εννοουσαν το 2113; :P Δεν ξερω και που να ρωτήσω ρε γμτ. :(

Απο υπομονή αλλο τιποτα. Απλα σκεφτηκα μηπως και βγηκαν και δεν με ενημερωσαν επειδη κοπηκα. Ξερεις κατι παραπάνω σχετικά με το σε ποια φάση βρισκεται η διαδικασία;

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω...
πέρσι εγκρίθηκε μια πρόταση που είχα κάνει για επιδότηση
Στην αρχή πραγματικά χάρηκα γιατί όπως και να το κάνεις είναι μία βοήθεια...θεωρητικά τουλάχιστον
Δυστηχώς όταν τα έβαλα κάτω είδα οτι δεν με σύμφερε να την πάρω!!!!
από ότι κατάλαβα δεν ήμουν ο μόνος αφου συνέχεια δίνανε παράταση και μας πέρνανε τηλέφωνο.
Ναναι καλά τα παιδιά...τους ευχαρίστησα!!! αλλά πρέπει να ήσουνα τουλάχιστον χαζός για να ασχοληθείς.

Καθηστερούν λόγω υπεράριθμων αιτήσεων, τώρα για να δούμε...

nbullamatsis τι εννοείς ότι δε σε σύμφερε? η επιδότηση??? υπό ποιες συνθήκες?

Για να πάρω την επιδότηση εκτός από οτι χρειαζόταν ένας πάκος νααα από χαρτιά τα οποία όπως μου είπαν και τα παιδιά χρειάζονται 2-4 μήνες να μαζευτούν,
λεφτά θα έπερνα ή αν τους έδινα εγγυητική όλο το ποσό ή αν έβαζα τα χρήματα και μου τα επιστρέφανε με την συμπλήρωση του φακέλου μετά 2 χρόνια!!!
Το πρόβλημα είναι οτι η επιδότηση ενέκρινε ποσά για έξοδα τα οποία δεν θα έκανα σε περίπτωση που δεν έπαιρνα επιδότηση.
Συγκεκριμένα από τα 35.000 μου εγκρίνανε 27.000, τα 15.000 ήταν έξοδα που δεν μου χρειαζόντουσαν
και σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να τα βάλω από την τσέπη μου και να..... περιμένω πότε θα μου τα δώσουν καθώς δεν ητανε σαφές ΠΟΤΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ!!!!
Να φανταστείτε οτι απο τα 12.000 που μένανε τα 2.000 ήταν για αγορά εξοπλισμού με....leasing:flipout::flipout:

Τεσπα...δεν ηταν καλό το πρόγραμμα
και όταν μπαίνεις σε ενα πρόγραμμα δεν μπορείς να μπεις σε άλλο ουτε να γυρίσεις πίσω!

Ευχομαι στο μέλλον τα επιδοτούμενα προγράμματα να είναι πιο σοβαρά.

Last edited:
Για να πάρω την επιδότηση εκτός από οτι χρειαζόταν ένας πάκος νααα από χαρτιά τα οποία όπως μου είπαν και τα παιδιά χρειάζονται 2-4 μήνες να μαζευτούν,
λεφτά θα έπερνα ή αν τους έδινα εγγυητική όλο το ποσό ή αν έβαζα τα χρήματα και μου τα επιστρέφανε με την συμπλήρωση του φακέλου μετά 2 χρόνια!!!
Το πρόβλημα είναι οτι η επιδότηση ενέκρινε ποσά για έξοδα τα οποία δεν θα έκανα σε περίπτωση που δεν έπαιρνα επιδότηση.
Συγκεκριμένα από τα 35.000 μου εγκρίνανε 27.000, τα 15.000 ήταν έξοδα που δεν μου χρειαζόντουσαν
και σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να τα βάλω από την τσέπη μου και να..... περιμένω πότε θα μου τα δώσουν καθώς δεν ητανε σαφές ΠΟΤΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ!!!!
Να φανταστείτε οτι απο τα 12.000 που μένανε τα 2.000 ήταν για αγορά εξοπλισμού με....leasing:flipout::flipout:

Τεσπα...δεν ηταν καλό το πρόγραμμα
και όταν μπαίνεις σε ενα πρόγραμμα δεν μπορείς να μπεις σε άλλο ουτε να γυρίσεις πίσω!

Ευχομαι στο μέλλον τα επιδοτούμενα προγράμματα να είναι πιο σοβαρά.

κι εγω τα ειχα κοιταξει σε καποια φαση και ηταν ετσι. εβαζες ολο το χρημα και τα επερνες τ' αγιου π@@ ανημερα!

και βεβαια αν εχεις ολο το χρημα δεν σε καιει η επιδοτηση...

με αλλα λογια πρεπει να εχεις λεφτα για να την παρεις. αν δεν εχεις δεν παιζει.