Εσπασε το ps3 ?

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν σοβαρές φήμες ότι έσπασε το ps3 και γίνεται να παίζουν εύκολα παιχνίδια από το σκληρό ...
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2312&page=3
(το 2.17 firmware βγήκε βέβαια και για όσους το κατεβάσουν λέγεται ότι κλείνει την τρύπα)

Μάλλον πρόκειται περί φημης ακόμα, ΜΙΑΣ και τα "επίσημα" χακερικα φορουμς ΔΕΝ αναφερουν τιποτα τετοιο ακομα...

Όπως και να χει, με την συνεχομενη αναβαθμιση firmwares που θα κανει η SONY αν καταλαβει κατι τετοιο, θα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ το ολο εγχείρημα για τους πειρατες....:drummer:

Εδω ειναι ενα πολυ καλο ενημερωτικό site που μπορειτε να μαθετε νεα για ΟΛΕΣ τις κονσόλες από επίσημες πηγές και ΧΩΡΙΣ φημες:

http://www.yellowdog.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=30

-bye-

Η αναβάθμηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τουλάχιστον για τα παλιά games... και το xbox κάνει.

μπηκα ps3scene

ps3-hacks
ps3mods
grmods
sto forum black cats και τπτ
φημες πρεπει ναναι

Το θέμα έχει ενδιαφέρον απ'ότι φαίνεται , και ασφαλώς αναφέρομαι στην όλη διαδικασία του σπασίματος (τεχνολογικού ενδιαφέροντος) , παρά στο τελικό αποτέλεσμα (οικονομικού)

Εγώ θα κάνω update γιατί δεν μπορώ να περιμένω, δεν θέλω να χάσω κάποια πράγματα και δεν το χρειάζομαι κιόλας ...

Αλλά είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αν τα κατάφερουν ... μιλάμε για μηχάνημα τρομερά αξιόπιστο που θα τρέχει games από το σκληρό (για αρχή) και θα παίζει BD ταινίες.

Παρακαλώ μην αναφέρεστε στην διαδικασία hacking,επίσης μην δίνετε σχετικά link.

Ευχαριστώ.

γιατί? δεν υπάρχει κάτι το παράνομο στο να σπάσεις την κονσόλα σου. Παράνομο επίσης δεν είναι να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών σου.

Πχ θα ήθελα ένα για το COD4 μου που κοντεύει να λιώσει!

Παρακαλώ μην αναφέρεστε στην διαδικασία hacking,επίσης μην δίνετε σχετικά link.

Ευχαριστώ.
Μα το ps3 είναι hardware, δεν έχει πνευματικά δικαιώματα... Στο δικό μας hardware μπορούμε να επέμβουμε και να του αλλάξουμε τα φώτα!

Τελικά μούφα παιδιά...sorry αλλά έπεσαν 2-3 πραγματάκια μαζί και αυτή τι φορά πίστεψα ότι υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες , την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή..