εσβησα κατα λαθος την βιβλιοθηκη του iphoto !

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,129
ΝΙΚΑΙΑ
εχω κανει ενα μεγαλο λαθος ! διεγραψα χωρις να το καταλαβω , τις φωτο που ειχα αποθηκευσει στο iphoto σε υπολογιστη MAC , εκανα κανονικα και empty trash στον υπολογιστη . υπαρχει τροπος να ανακτησω τις φωτογραφιες απο τον σκληρο?
οταν παω να μεταφερω τα events στον καδο ανακυκλωσης του iphoto ενω ειναι κενα εικονας εμφανιζονται οι διεγραμενες εικονες μεσα .
.επισης οταν παταω edit στα κενα απο γωτο events πανω πανω εχει σε μικρογραφιες ολες τις φωτο που υπηρχαν .
υπαρχει ελπιδα ?

Last edited:

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,129
ΝΙΚΑΙΑ
ρε φιλε πηγα να ενεργοποιησω το time machine και τα εκανα θαλασσα , επελεξα erase του εξωτερικου σκληρου δισκου κατα λαθος και καθως εσβησα το ρευμα του σκληρου δεν μου τον αναγνωριζει ο mac !
τι κανω τωρα που εκει εχω back up ολα τα αρχεια μου ????????

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Νομίζω πώς κατά λάθος τον ήπιες...

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος ανάκτησης δυστυχώς... :BXVZCBXZ6:

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,129
ΝΙΚΑΙΑ
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος ανάκτησης δυστυχώς... :BXVZCBXZ6:[/QUOTE]

εχω χασει δηλαδη τον εξωτερικο σκληρο μου δισκο ?!!!!!!!!!

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
εχω χασει δηλαδη τον εξωτερικο σκληρο μου δισκο ?!!!!!!!!!

Το περιεχόμενο αν έχει σβηστεί, από δύσκολα εώς αδύνατο να ανακτηθούν.
Για να τον αναγνωρίσει το Mac τώρα.... θα πρότεινα να τον βάλεις σε κάποιο άλλο μηχάνημα και να δοκιμάσεις τί γίνεται....

Στο Mac, κουμπώνοντάς τον, δεν κάνει τίποτα?

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,129
ΝΙΚΑΙΑ
μολις 2 δευτερολεπτα προλαβε να σβησει το time machine , meta ton ekeisa apo ton diakopti , ο ΜΑΚ βγαζει το μνμα this disk you insertedd was not readable by this computer , και δινει τις εξεις επιλογες initialize , ignore , eject

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Δοκίμασε τον δίσκο και σε κάποιο άλλο μηχάνημα.... νομίζω πως δεν θα μπορέσει να τον δεί το δικό σου χωρίς να κάνεις initialize (format δλδ)...

ΥΓ. Μέγιστο λάθος το κλείσιμο του διακόπτη. Είναι ο -σχεδόν- σίγουρος τρόπος να χάσεις δίσκους.

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Προφανώς. Αφού έκανες format ουσιαστικά. Τα αρχεία σου όμως χάθηκαν.

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,129
ΝΙΚΑΙΑ
ναι φιλε δουλεβει χωρις κανενα προβλημα , μου φενετε παντως περιεργο οτι αδειασε ενας δισκος 320 γιγα σε 5 δευτερα .......