ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,437 1 October 2010 #1 Ξερει κανείς κάποια εταιρία που να μπορεί να "αντιγράψει" κάτι της επιλογής μου? Σαν αυτό πχ. Με ενδιαφέρει μόνο το μπουκάλι φυσικά.
Ξερει κανείς κάποια εταιρία που να μπορεί να "αντιγράψει" κάτι της επιλογής μου? Σαν αυτό πχ. Με ενδιαφέρει μόνο το μπουκάλι φυσικά.
Magellan Banned 28 July 2006 19,083 Εν πλώ 1 October 2010 #2 ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Ξερει κανείς κάποια εταιρία που να μπορεί να "αντιγράψει" κάτι της επιλογής μου? Σαν αυτό πχ. Με ενδιαφέρει μόνο το μπουκάλι φυσικά. Click to expand... Μόνο για το περιεχόμενο ξέρω..
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Ξερει κανείς κάποια εταιρία που να μπορεί να "αντιγράψει" κάτι της επιλογής μου? Σαν αυτό πχ. Με ενδιαφέρει μόνο το μπουκάλι φυσικά. Click to expand... Μόνο για το περιεχόμενο ξέρω..
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Super Moderator Staff member 20 October 2007 19,665 Μεσευρώπη 1 October 2010 #3 Για ρώτα εδώ. Παλιά είχαν και παραγωγική δραστηριότητα. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμη, ή κάνουν μόνο εμπόριο, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.
Για ρώτα εδώ. Παλιά είχαν και παραγωγική δραστηριότητα. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμη, ή κάνουν μόνο εμπόριο, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.