- 23 July 2009
- 4,393
Σκεφτηκα να συνταξουμε μια ομαδα και να πηγαινουμε ανα περιοδους σε διαφορες περιοχες,στην πολη και στην υπαιθρο και να μαζευουμε τα σκουπιδια που ειναι πεταμενα κατω.
Να βρουμε και καποιον να μας φτιαξει μπλουζακια που να γραφουν πχ
"εθελοντες για τον καθαρισμο της πολης και της υπαιθρου απο το avclub.gr-παρακαλουμε μην πετατε σκουπιδια οπου βρειτε-σεβαστειτε το περιβαλλον και τους συνανθρωπους σας"
Αν και ειμαι λιγο πιεσμενος τελευταια με μαθηματα-μετα μετακομιση-το νοεμβριο φανταρος,σιγουρα θα μπορεσω με καλο προγραμματισμο να συμμετασχω σε τουλαχιστον 3 συγκεντρωσεις μεχρι που θα παρουσιαστω.
Ξεκινω με το ονομα μου- mstr(Μαστορακης Γιαννης)
(Πρεπει να φυγω τωρα μεχρι το βραδακι,αν θελετε παρτε με τηλ στο *********)
Edit από Γιώργος Κυριακαράκος: Για την ασφάλεια του μέλους μας αφαιρέθηκε ο τηλεφωνικός αριθμός από κοινή θέα. Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί του με pm
Να βρουμε και καποιον να μας φτιαξει μπλουζακια που να γραφουν πχ
"εθελοντες για τον καθαρισμο της πολης και της υπαιθρου απο το avclub.gr-παρακαλουμε μην πετατε σκουπιδια οπου βρειτε-σεβαστειτε το περιβαλλον και τους συνανθρωπους σας"
Αν και ειμαι λιγο πιεσμενος τελευταια με μαθηματα-μετα μετακομιση-το νοεμβριο φανταρος,σιγουρα θα μπορεσω με καλο προγραμματισμο να συμμετασχω σε τουλαχιστον 3 συγκεντρωσεις μεχρι που θα παρουσιαστω.
Ξεκινω με το ονομα μου- mstr(Μαστορακης Γιαννης)
(Πρεπει να φυγω τωρα μεχρι το βραδακι,αν θελετε παρτε με τηλ στο *********)
Edit από Γιώργος Κυριακαράκος: Για την ασφάλεια του μέλους μας αφαιρέθηκε ο τηλεφωνικός αριθμός από κοινή θέα. Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί του με pm
Last edited by a moderator: