Ετοιμάζεται να εκπέμψει το ALTER ;

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
49,933
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
UHF Channel : 24
Frequency : 498 MHz (για Θεσσαλονικη)

alter.jpg

Μου βγαζει σημα με ενα ντεγκραντε του γκρι, λιγο κιτρινο αριστερα και λιγο κοκκινο δεξια ... :p .... εσας ?

Λετε να ξαναδουμε Χατζηνικολαου και Τραγκα σε καινουργια τρολλαρισματα ? ... :laugh:

Last edited:
Αν αποπληρωσει ο Γιαννικος και ο Κουρης τους εργαζομενους τα λεφτα που τους εχουν φαει μπορει και να ....

Αν και λεγοταν εδω και χρονια οτι ο Μαρινακης ηθελε να παρει τον σταθμο με το κολληταρι του τον Χνικολαου....να κανει τον αρραβωνα.

H Digea "παίζει" με τις σημαίες φαίνεται (σα παραλλαγή της Βελγικής μοιάζει! ). Υπόψη ότι το Alter έχει αντικασταθεί από το Ε στις περιοχές που γίνεται η τελική ψηφιακή μετάβαση...

alter.jpg

Δηλαδη,
σ'αυτη την συχνοτητα (498 MHz) δεν προκειται να εκπεμψει καναλι ?

Εκτος απο καναλι 24, πανω αριστερα, μου βγαζει και ονομα Alter !!!!
Να το παρω στα σοβαρα ? :p

Last edited:
Εννοείς το σηματάκι με τις πληροφορίες που βγάζει η τηλεόραση ή ο δέκτης βέβαια (όπως στο screenshot πχ), γιατί στις μπάρες δεν υπάρχει σήμα. H Digea παρά το γεγονός ότι το Alter έκλεισε εδώ και 2,5 χρόνια (κάπου εκεί νομίζω είναι), δεν σταμάτησε να το μεταφέρει ως θέση και όνομα στις πολυπλεξίες της. Είτε με "μαύρο" στην εικόνα, είτε με διάφορες μπάρες όπως οι τωρινές. Να εκπέμψει ξανά, απίθανο. Σε ένα μήνα περίπου που θα γίνει και η τελική ψηφιακή μετάβαση στη Θεσσαλονίκη (και στις γύρω περιοχές), θα το χάσεις μάλλον τελείως...

1_0_1_C8_1.jpg

ναι,θα εκπεμψει γαλαξιακα.
Νομιζω για την Ανδρομεδα ομως,θα ειναι συνδρομητικο.
Ειναι πολλα τα εξοδα για ολο το κλαστερ.

Σήμερα πάντως που μας έκαναν τα κανάλια άνω-κάτω εδώ στη Θράκη, ALTER δεν έχουμε. Έχουμε όμως ΑΡΤ. Πχιότης...