A asotosios AVClub Addicted Member 30 November 2010 2,859 15 October 2014 #41 εσυ την πηρες σε 11 μερες...εγω περιμενω πανω απο μηνα και τιποτα... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ...!!!
Tsakalos! Supreme Member 8 December 2009 5,354 Samos! 30 December 2014 #42 Φιλε Τηνιακε μεχρι τωρα πως σου φαιβεται η μηχανουλα; Με το θεμα σκουρια πως τα παει τελικα; Τελος μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις ενα υποβρυχιο βιντεακι με μειλ η dropbox απευθειας απτη μηχανη, να το δω στην οθονη μου σωστα;
Φιλε Τηνιακε μεχρι τωρα πως σου φαιβεται η μηχανουλα; Με το θεμα σκουρια πως τα παει τελικα; Τελος μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις ενα υποβρυχιο βιντεακι με μειλ η dropbox απευθειας απτη μηχανη, να το δω στην οθονη μου σωστα;
Αντωνης Β AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,563 7 May 2015 #43 με το θέμα αυτονομίας τι παίζει ρε παιδιά???.... κάποιος κάτοχος??? συμφέρει να πάρεις μια sj4000 ή xiaomi yi για υποβρύχιες φώτο αντί μια τέτοια ας πούμε?
με το θέμα αυτονομίας τι παίζει ρε παιδιά???.... κάποιος κάτοχος??? συμφέρει να πάρεις μια sj4000 ή xiaomi yi για υποβρύχιες φώτο αντί μια τέτοια ας πούμε?