Έτοιμο σεταρισμένο HTPC

Status
Not open for further replies.
20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
lc16b.jpg

Έτοιμο σεταρισμένο HTPC
Πωλείται το htpc της φωτογραφίας ρυθμισμένο και σεταρισμένο να παιζει ολους τους τυπους αρχειων που υπάρχουν…
Το κουτι θα παραμείνει όπως εχεις με το λειτουργικό και τους σκληρούς δισκους του χωρητικότητας περιπου 600GB..
Είναι πλήρως τηλεχειριζόμενο για τους παρακατω player
Theater-Tek ( παιζει mkv, m2ts, mov, wmvHD, avi, Vob, mpeg, ts όλα με υπότιτλους)
Total media Theater ( παιζει όλα τα bluray rip)
Power DVD ( παίζει bluray και HDDVD rip)
Επίσης υπάρχουν εγκατεστημένοι άλλοι τρεις player που χειρίζονται με ασύρματο Bluetooth ποντίκι της Microsoft ( το δινω δωρεάν μαζι με το πληκτρολόγιο) KM player ,MPC και o VLC ..

lc16.jpg

tv.jpg

control.jpg

Τιμή 450 ευρω
Περισσότερες πληροφορίες στο 6945 370079

dislpay.jpg

Οτι απορία και περαιτέρω πληροφορία απλως ρωτάτε με...
Φυσικα για οποιον μένει Θεσσαλονίκη μπορει να γινει έλεγχος στο χωρο μου ενω μπορει να αποσταλεί ταχυδρομικά σε ολη την χωρα με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Γεια σου Ανδρέα!
Θα με ενδιέφερε το pc σου, μπορείς να μου πεις χοντρικά το hardware και αν έχει αυθεντικά windows;

Απο τον κανονισμό δεν επιτρέπεται να γεμίζουν οι αγγελίες με άσκοπα μηνύματα του στυλ "έχεις πμ". Παρακαλώ να αποφεύγονται.

Παιδιά μην μου ζητάτε έκπτωση για κατι που η τιμη του είναι μακραν μεγαλύτερη από αυτή που το δινω…
Μονο το κουτί αυτή την στιγμη εχει σε αξια 200 ευρω…
Και δεν μιλώ για τα παρεμφερή και την ρύθμιση που εχει γινει ωστε να παίζει απροβληματιστα και φυσικα το hardware του..
Δυστυχώς υπο αυτές τις συνθήκες δεν εχω άλλη επιλογη από το να αποσύρω την αγγελία …
Με συμφέρει περισσότερο να το πουλήσω σε κομμάτια…
Συντομα θα δημοσιευτούν νέες αγγελίες…

Status
Not open for further replies.