Έτσι για να 'χουμε να λέμε!

lazgr

Senior Member
28 March 2008
313
Έχω τον ενισχυτή Pioneer LX70, το sub B&W PV1, για πίσω ηχεία surround 2 B&W M1, μπροστά τα dali concept 10 με κεντρικό το concept center. Έχω το PS3 για ταινίες και ένα philips dvd recorder με σκληρό δίσκο. Τηλεόραση έχω μια 42" philips full hd (σειρά 5..., δηλαδή παλιό μοντέλο).

Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θα ήθελα να βάλω ακόμη ένα sub με δυνατά τα χαμηλά που είναι κάτω από τα 20Hz.

Η ερώτηση τώρα:

1) Κατά την γνώμη σας τι θα κάνατε πρώτα αναβάθμιση?

2) Τι θα αγοράζατε για συμπλήρωμα?

Έτσι συζήτηση να κάνουμε!!!

Λες ε?

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το θέμα βιντεοπροβολέα. Καλά είναι αγοράσει κάποιος κατευθείαν full hd βιντεοπροβολέα? Αν ναι, τότε μάλλον νομίζω ότι πρέπει να περιμένω να πέσουν οι τιμές στα full hd προϊόντα γιατί ένας full hd αρχίζει από 2000 ευρώ ένας φθηνός. Με 2000 ευρώ ας είναι μέτριος τουλάχιστον.

HTPC ε? Να σου πω δεν είναι και άσχημη ιδέα να συνδέσω τον υπολογιστή μου με το home theater. Τις προάλλες σύνδεσα το PS3 με το internet και έκανα σέρφινγκ από τον browser του PS3. Είδα και βιντεάκια στο Youtube ( είχε και βίντεο με ήχο μόνο που περιέχουν μουσικά κομμάτια που είναι για να τεστάρει κάποιος τα μπάσα ).

Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε κάποιος ως τώρα αλλά αφού βγήκαν notebooks με έξοδο hdmi και blueray player, μήπως είναι καλή ιδέα να πάρεις notebook για htpc? Αθόρυβα είναι, μικρά και βολικά είναι και μεταφέρονται και πανεύκολα.

Έχω τον ενισχυτή Pioneer LX70, το sub B&W PV1, για πίσω ηχεία surround 2 B&W M1, μπροστά τα dali concept 10 με κεντρικό το concept center. Έχω το PS3 για ταινίες και ένα philips dvd recorder με σκληρό δίσκο. Τηλεόραση έχω μια 42" philips full hd (σειρά 5..., δηλαδή παλιό μοντέλο).

Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θα ήθελα να βάλω ακόμη ένα sub με δυνατά τα χαμηλά που είναι κάτω από τα 20Hz.

Η ερώτηση τώρα:

1) Κατά την γνώμη σας τι θα κάνατε πρώτα αναβάθμιση?

2) Τι θα αγοράζατε για συμπλήρωμα?

Έτσι συζήτηση να κάνουμε!!!

Πρωτα απο ολα δεν θα εβαζα 2ο σαμπ. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος αλλαξε αυτο που εχεις αλλα μην βαλεις 2ο (ειδικα μαζι με τα dali θα γινει χαμος). Αν αποφασισεις να βαλεις 2ο σαμπ τοτε κατα την γνωμη μου θα χρειαστεις κατι τετοιο.
Απο εκει και περα το πρωτο πραγμα που θα συμπληρωνα στο συστημα σου ειναι ενας 2καναλος τελικος (στο λεω γιατι ξερω τα ηχεια σου και τα εχω ακουσει και χωρις αλλα και με τον τελικο).
Οσο για τα παραπανω σχετικα με προβολεα και htpc συμφωνω αν και το htpc θα σου ακυρωσει κατα καποιο τροπο το ps3.
-bye-