anmark88
Senior Member
Δοκιμασες να βαλεις χειροκινητα τον transpoder? ειδικα στις 10 μοιρες αλλαζουν συνεχως.
Ομολογώ ότι αυτό θα μου είναι κομματάκι δύσκολο να το κάνω, αλλά θα προσπαθήσω, ευχαριστώ.
Last edited by a moderator:
Δοκιμασες να βαλεις χειροκινητα τον transpoder? ειδικα στις 10 μοιρες αλλαζουν συνεχως.
Αν και τίποτα δεν αποκλείεται,δεν νομίζω ότι είναι θέμα στόχευσης.Ειδικά από τη στιγμή που η λήψη γίνεται με μοτέρ.Νομίζω ότι το πιθανότερο είναι η ενημέρωση του αρχείου sat xml του Dreambox με νεώτερο.Εφόσον ενημερώσεις το συγκεκριμένο αρχείο του δέκτη,όλες οι νέες συχνότητες θα κατέβουν.Δεν ξέρω αν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιες διαδικασίες,αλλά είναι κάτι πανεύκολο.Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αν θα μπορέσεις να το καταφέρεις.Κινητό πιάτο. Δέκτη dreambox. Στίς 7 και στις 9 μοίρες κάνω σάρωση και βρίσκει πάρα πολλά κανάλια όπως επίσης στις 13 και στις 19 μοίρες. Στις 10 μοίρες όμως κάνω σάρωση και δεν βρίσκει-αποθηκεύει κανένα.
Mέχρι πριν 1,5-2 χρόνια έπιανα κάτι στανταρ feeds με που έδειχναν κυρίως ρώσικο χόκευ και πότε-πότε καμια ισπανική μπαλα. Αλλά μετά το έχασα.
Ένα πιάτο 60αρακι της νόβα που περισευει, αν το γυρίσω στον 7 που έχει επίσης πολλά feeds θα έχω καμια τύχη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.