εξόδοι ηχείων απο pioneer ενισχυτη vsx917

SAKISKARAS

Established Member
1 November 2008
162
εχω τον vsx-917 της pioneer. προχθες κάνωντας δοκιμές, κατέληξα στην διενίσχυση των ηχείων μου, με ατερμάτιστα van de hull, για τις χαμηλές συχνότητες και qed silver anniversary για τις ψηλές. όμως τα qed έχουν μπανάνες και δεν κουμπώνουν στον ενισχυτή. προσπάθησα να βγάλω τα βιδωτα πλαστικά στις εξόδους suround back του ενισχυτη αλλά δεν βγαίνουν τοσο απλά όσο νόμιζα.τώρα εχω ανοίξει τα βιδωτά πλαστικά στις εξόδους και έχω βάλει από τα πλάγια τις μπανάνες. υπάρχει τρόπος αφαίρεσεις των βιδωτων πλαστικών?
ευχαριστώ

Ο 917 που λες εχει κανονικες αξοδους ηχειων (μεγαλες) που μπαινουν μπανανες...αρκει να βγαλεις (προσεκτικα παντα) τη μαυρη ταπα που εχουν οι ακροδεκτες στο κεντρο τους και εκει θα μπει η μπανανα...-bye-

Να σημειωσω οτι πρεπει να βγουν με προσοχη με κατι μυτερο (ειναι οπως αυτες που εχουν και οι μπορνες των ηχειων). Αφου λοιπον τις βγαλεις να σφηξεις καλα το βιδωτο στελεχος και μετα να βαλεις τις μπανανες.

σ´ευχαριστώ και παλι Διαμαντή, το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω, αν και στην αρχή αυτό προσπάθησα να κάνω.-bye-

παντως συστήνω σίγουρα αυτό το συνδυασμό καλώδίων για διενίσχυση, ηχείων. καλές ακροάσεις.