Έξοδος ακουστικών...

Καλησπέρα.
Ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής που δεν έχει είσοδο ακουστικών, με την προσθήκη ενός ενισχυτή ακουστικών λύνετε το πρόβλημα, ή πρέπει να έχει ούτως ή άλλως είσοδο ακουστικών στην μπροστινή πλευρά ο ολοκληρωμένος?

Last edited by a moderator:
Re: Είσοδος ακουστικών...

Καλησπέρα.
Ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής που δεν έχει είσοδο ακουστικών, με την προσθήκη ενός ενισχυτή ακουστικών λύνετε το πρόβλημα, ή πρέπει να έχει ούτως ή άλλως είσοδο ακουστικών στην μπροστινή πλευρά ο ολοκληρωμένος?

Με ένα ενισχυτή ακουστικών κάνεις θαυμάσια και πολύ καλύτερα
τις ακροάσεις σου..Τον συνδέεις σε μια έξοδο του ολοκληρωμένου σου
και καθάρισες..

Last edited:
Απάντηση: Είσοδος ακουστικών...

Αν ο ενισχυτής έχει διπλή έξοδο ηχείων (Α και Β) μπορείς να συνδέσεις εκεί ακουστικά.
Αν πάρεις ενισχυτή ακουστικών μπορείς να τον συνδέσεις στη λούπα του tape.
ϊσως όμως να μην έχεις καλή οδήγηση.

Aυτά χωρίς να αλλάζεις καλώδια.

Αν έχει pre out ο ολοκληρωμένος μπορείς εκεί να βάλεις τον ενισχυτή ακουστικών αλλά θα βάζεις-βγάζεις καλώδια...

Απάντηση: Είσοδος ακουστικών...

Χμμ...πέρα από τα ηχεία(μονή έξοδο), δεν έχει άλλη έξοδο ο ενισχυτής, εκτός απο την pre out αλλά δεν είναι πρακτικό.
Αυτό με την πηγή δεν το κατάλαβα.....δηλ. στο πικαπ που θα τα συνδέσω τα ακουστικά?

Re: Απάντηση: Είσοδος ακουστικών...

Χμμ...πέρα από τα ηχεία(μονή έξοδο), δεν έχει άλλη έξοδο ο ενισχυτής, εκτός απο την pre out αλλά δεν είναι πρακτικό.
Αυτό με την πηγή δεν το κατάλαβα.....δηλ. στο πικαπ που θα τα συνδέσω τα ακουστικά?

Υπάρχουν phono με έξοδο ακουστικών

Re: Απάντηση: Είσοδος ακουστικών...

Νόμιζα ότι το ήθελες για Cd.
Για πικάπ ή στον ενισχυτή ή σε phonostage με έξοδο ακουστικών..

υγ:Ο τίτλος διορθώθηκε!

Last edited:
Το ιδανικό θα ήταν να είχε ο ενισχυτής δικιά του έξοδο για να αλλάζω όποτε θέλω πηγή.
1) Ένα phono με έξοδο για ακουστικά, είναι το ίδιο καλό με ένα αντιστοιχης κατηγορίας ενισχυτή ακουστικών?
2) Ρυθμιστικό έντασης έχει?

ΥΓ. ευχαριστώ για την διόρθωση.....-bye-

Απάντηση: Re: Έξοδος ακουστικών...

ποιόν ενισχυτή έχεις?
ποιές και πόσες πηγές χρησιμοποιείς?

Advance Acoustic MAP-105 και σκεφτομαι να πάρω τον XTZ Class A100 D3, ο οποίος επίσης δεν έχει έξοδο για ακουστικά.
2 πηγές, πκαπ-cd, στο πικαπ έχω εξωτερικό phono stage, άρα η είσοδος phono του ενισχυτή είναι άχρηστη!

προτείνω έναν ενισχυτή ακουστικών creek.
Θα παρεμβληθεί στο pre out main in.
την είσοδο Phono την ξεχνάς. Αχρηστη.

Αν σου φανεί ακριβός δες γιά μτχ ή γιά έναν project.

Απάντηση: Re: Έξοδος ακουστικών...

προτείνω έναν ενισχυτή ακουστικών creek.
Θα παρεμβληθεί στο pre out main in.
την είσοδο Phono την ξεχνάς. Αχρηστη.

Αν σου φανεί ακριβός δες γιά μτχ ή γιά έναν project.

Α...γειά σου....στην ουσία αυτή ήταν η απορία μου, αν δηλ. οι ενισχυτές ακουστικών πέρνουν σήμα από RCA ή αν πέρνουν μόνο σήμα από το καρφί των ακουστικών του ολοκληρωμένου.....:a0210:
Αν παρεμβληθεί ο ενισχυτής ακουστικών στο pre out-main in, θα έχω καμία άλλη παρεμβολή στον ήχο, όταν ακούω από τα ηχεία?

οι ενισχυτές ακουστικών παίρνουν από σήμα line. Ποτέ από έξοδο ολοκληρωμένου.
Κανονικά, μιά σωστή συσκευή συνδέεται εκεί αλλά δεν παρεμβαίνει.
Ψάξε τα creek.
Είναι πολύ καλή περίπτωση.
Το λέω επειδή προσωπικά έχω 4 ζευγάρια ακουστικών και πέρασε και creek από τα χέρια μου και ήταν πολύ αξιόλογος και τίμιος