Εξωτερικοι υποτιτλοι σε DVD (VIDEO_TS/.ISO)

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Υπαρχει τροπος να βαλουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (ριπαρισμενα ή εμποριου)?

Απο οσο ξερω κατι τετοιο κανει το media player classic αλλα δεν ξερω ποσο καλα το κανει..υπαρχει κατι αλλο?

Υπαρχει τροπος να βαλουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (ριπαρισμενα ή εμποριου)?

Απο οσο ξερω κατι τετοιο κανει το media player classic αλλα δεν ξερω ποσο καλα το κανει..υπαρχει κατι αλλο?

Media Player Classic Homecinema....το κάνει και το κάνει τέλεια...

xvidvideo.ru

Media Player Classic Homecinema....το κάνει και το κάνει τέλεια...

xvidvideo.ru
σου δινει την δυνατοτητα να μπορεις να συγχονισεις τους υποτιτλους που ειναι για λιγα δευτερολεπτα out of synch?

Δωσε αν μπορεις καποιες λεπτομερειες....
Αρκει να βαλουμε τους υποτιτλους σε μορφη .srt στο φακελο video_ts ή καπου αλλου ?

Sorry, αλλά δεν είχα χρόνο...

Όχι απλώς σέρνεις τον .srt υπότιτλο την ώρα που ξεκινάει η ταινία και είσαι οκ....

σου δινει την δυνατοτητα να μπορεις να συγχονισεις τους υποτιτλους που ειναι για λιγα δευτερολεπτα out of synch?

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις το directVobsub και να το βάλλεις να το φορτώνει. Το οποίο ρυθμίζει +- τον χρόνο στους υπότιτλους....αλλά νομίζω το κάνει και το Mpc hc μαμίσια...

Για πολύ γρήγορα και εύκολα, μετονομάζεις το αρχείο srt σε VTS_01_0.srt (αφού το έχεις βάλει στον ίδιο φάκελλο με το DVD σου) και ανοίγεις το αρχείο VTS_01_0.IFO με το MPC-HC. Αν θέλεις, πατάς και View - Subresync και συγχρονίζεις τους υπότιτλους με την ταινία. Γενικά, εγώ χρησιμοποιώ το MPC-HC και για τον πολύ γρήγορο και εύκολο συγχρονισμό των υποτίτλων που προσφέρει.

Μια λυση που βρηκα ειναι να κανεις τα DVD > Μκν (χωρις συμπιεση) με το makeMKV και μετα βαζεις οτι υπότιτλο θελεις.
Το προβλημα ειναι ο συγχρονισμός και εκει θελω την γνωμη σας..
Αν πχ εχουμε εναν υποτιτλο πως μπορουμε να δουμε για πια fps ειναι συγχρονισμένος; στα περισσότερα site υποτίτλων, κακως δεν αναφέρουν για ποια fps ειναι..
Το να βρεις τα fps στην ταινια, αρκει ενα ανοιγμα με το MPC > properties. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για τους υπότιτλους;