εξωτερικος σκληρος δισκος LACIE

antonio76

Established Member
17 March 2008
274
Αθηνα Ηλιουπολη
καλησπερα..γνωριζει καποιος αν η LACIE ειναι αξιοπιστη στους εξωτερικους σκληρους δισκους??γενικως η εταιρια αυτη τη θεση εχει στον χωρο των υπολογιστων??θελω να αγορασω εξωτερικο 1τερα και εχουν φοβερο design..η να προτιμησω κατι παραδοσιακο οπως maxtor-western digital κτλ..

Εγώ έχω Lacie δίσκους. Σαφώς και είναι το κουτί μόνο Lacie. Μέσα έχει κάποιον επώνυμο δίσκο σίγουρα. Είναι πολύ αξιόπιστη μάρκα πάντως.

..καλημερα σας...ευχαριστω για τις απαντησεις...αγορασα τελικα 2 LACIE
εξωτερικους...500gb kai 1 tera...φοβερη σχεδιαση απο καποιον με βραβειο λεει...εχουν και ενα μπλε φως απο κατω...θα τους συνδεσω στο WD TV LIVE..
ειναι το αρχειο μου ταινιων...avi kai mkv...ρωτησα αν ειναι αξιοπιστη εταιρεια
γιατι καταλαβαινετε οτι αν χτυπησουν...θα τραβαω τα μαλλια μου...(οχι οτι τωρα δεν κινδυνευω..παντα υπαρχει φοβος)
..LACIE ειναι μονο το κουτι και η σχεδιαση...ο σκληρος μεσα ειναι TOSHIΒΑ..

Μέσα στους LACIE θα βρείς να ...αναπαύονται δίσκοι από διάφορους κατασκευαστές. Έχω δεί WD, Seagate και ένας 500άρης που έχω εγώ έχει μέσα έναν Samsung...

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: εξωτερικος σκληρος δισκος LACIE

.φοβερη σχεδιαση απο καποιον με βραβειο λεει...εχουν και ενα μπλε φως απο κατω...

By Neil Poulton.

επίσης αν τους κάνεις registration στην LaCie έχεις online backup για τα δεδομένα σου ίση με την χωρητικότητα του δίσκου και έτσι σε περίπτωση που χτυπήσει ή χαθεί/κλαπεί να τα κατεβάσεις από κει.

Re: Απάντηση: Re: εξωτερικος σκληρος δισκος LACIE

 Νίκος;1054173 said:
By Neil Poulton.

επίσης αν τους κάνεις registration στην LaCie έχεις online backup για τα δεδομένα σου ίση με την χωρητικότητα του δίσκου και έτσι σε περίπτωση που χτυπήσει ή χαθεί/κλαπεί να τα κατεβάσεις από κει.

?????δηλαδη να παω στο επισημο σαιτ και να γραφτω εκει???μετα θα κανει υpload ο σκληρος??