Ευχαριστουμε το περιοδικό Fantomas....

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Στο μηνιαίο περιοδικό FANTOMAS αυτού του μήνα (κυκλοφόρησε σήμερα) μπορείτε μεταξύ άλλων να μας δείτε στην παρθενική μας διαφήμιση στο ένθετο «Media» . Το εν λόγω περιοδικό είναι ποικίλης ύλης και σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.
Μείνετε "συντονισμένοι" γιατί στα επόμενα τεύχη θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις.
Ευχαριστούμε το περιοδικό καθώς και τον Α100Net Radio για την συνεργασία τους.

Attachments

• giataskoteina.jpg
    giataskoteina.jpg
    44.2 KB · Views: 94
  • EKDOSH%20PARAPOLITIKH.jpg
    EKDOSH%20PARAPOLITIKH.jpg
    84.3 KB · Views: 102
Απάντηση: Διαφήμιση στο περιοδικό Fantomas

Μια καλή αρχή, έτσι ώστε να βγαίνουμε και προς τα έξω!!!!

Αγορασε και κανενα περιοδικο καημενε :slapface::flipout:.... Πως θα ζησουν και αυτοι ...κλεφτες θα γινουν ?

Μπραβο και απο εμενα στο περιοδικο. Τρεχω να το παρω.

Το περιοδικο παιδια κυκλοφορει πανελλαδικα ή μονο στην Αθηνα και γενικα στις μεγαλουπολεις?

Ευχαριστω Νικο. Θα ριξω μια ματια στα εδω περιπτερα μηπως και το βρω.

Re: Διαφήμιση στο περιοδικό Fantomas

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έλαβαν μέρος σε αυτή την κίνηση, είναι απαραίτητο ο κόσμος να μαθαίνει την ύπαρξη του χώρου μας, για να μπορεί να ενημερώνεται και να προστατευεται. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Νικόλας

Δεν νομιζω να ηταν προβλημα , αν βλεπαμε την διαφημιση μας .

Ειναι δυσκολο??

Re: Απάντηση: Διαφήμιση στο περιοδικό Fantomas

Browser said:
Δεν νομιζω να ηταν προβλημα , αν βλεπαμε την διαφημιση μας .

Ειναι δυσκολο??

Θα έχουν κάνει καμιά συμφωνία ότι και καλά τα μέλη θα το πάρουν για να την δούν κλπ... Eγώ πάντως που εργάζομαι στον χώρο των περιοδικών, ούτε που το ξέρω... Eύγε όμως για μια καλή αρχή!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαφήμιση στο περιοδικό Fantomas

MHTΣ said:
Θα έχουν κάνει καμιά συμφωνία ότι και καλά τα μέλη θα το πάρουν για να την δούν κλπ... Eγώ πάντως που εργάζομαι στον χώρο των περιοδικών, ούτε που το ξέρω... Eύγε όμως για μια καλή αρχή!

εγω προσωπικα θα το παρω
οποιοσδηποτε βοηθα αυτο το club να γινει γνωστο και να μεγαλωσει θα με βρει συμπαραστατη
οποιοσδηποτε προσπαθησει να αμαυρωσει την προσπαθεια αυτη θα με βρει απεναντι του

σιγουρα το περιοδικο ειναι αγνωστο αλλα ποσως με ενδιαφερει

Eύγε όμως για μια καλή αρχή οπως λεει και ο Μητσαρας :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Last edited:
Re: Διαφήμιση στο περιοδικό Fantomas

όλα είναι άγνωστα στα πρώτα τεύχη.
Πάντως μπάινει δυναμικά, το έχω δεί σε πολλά περίπτερα, φάτσα κάρτα...

H διαφημιση που τρεχει εδω και 3 μηνες σε 3 τευχη του περιοδικου ειναι η επισυναπτομενη.

Attachments

• ΓΖ’ΓŽΒ¬ΓΒΓβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·.jpg
    ΓΖ’ΓŽΒ¬ΓΒΓβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·.jpg
    58.4 KB · Views: 37