.eyetv convert σε ( .avi ή .mov )

mikrosgr

Established Member
31 December 2006
137
καλησπερα σε ολους

εχω το εξης προβλημα εδω και μερικες μερες , αγορασα πρην μερικες μερες απο το Fnac το συγκεκριμενο προιον elgato eyetv hybrid με προγραμμα εγκαταστασης το elgato eye tv digital tv recorder - version 2.5.1 (3269), αφου το τακτοποιοισα κοντα στο mac mini μου , και το συβδεσα με τιν κεραια , ελαβα το σημα και ημουν απολυτα ευχαριστημενος , σημερα εκανα το πρωτο μου record ολα καλα και ολα υπεροχα , εγραψα με αναλυση best . 720-576 , 25fps , 6.0Mbps VBR (8.0 Mbps max ) και audio : 28.0 kHz , 384 kbps .
και τωρα ερχονται τα δυσκολα για εμενα , παω να καψω τα αρχεια για να τα δω στον plasma + dvd και το toast μου λεει οτι δεν μπορει τα αρχεια .eyetv δεν μπορουν να πρωχωρισουν μονο σαν data τα γραφει εψαξα στο google για μετατροπεα αποπ .eyetv σε .avi ή .mov αλλα τιποτα

εαν καποιος γνωριζει , ας βοηθηση

ευχαριστω

Στο παράθυρο eyetv programs πας recordings (πάνω αριστερά) και επιλέγοντας το βίντεο που θες να μετατρέψεις με δεξί κλικ επιλέγεις export και από εκεί έχεις πολλές επιλογές για το είδος του εξαγόμενου αρχείου.

Παρακαλώ να μου υποδείξετε ένα πρόγραμμα που να μπορώ τα videos από το κινητο να τα μετατρέπω σε AVI , ώστε να μπορώ να τα γράψω σε DVD.
Αν έχετε την καλωσύνη να μου υποδείξετε και ένα site για να το κατεβάσω.

Αν το κάνεις export από το Quicktime?

attachment.php

Picture 5.jpg