Ευρεση κινητου τηλ.Που να το παραδωσω?

stonecityboys

AVClub Enthusiast
6 October 2008
867
Future World!!!
Καλησπερα παιδια,

Σημερα στο εμπορικο κεντρο που ειμαι βρηκα ενα κινητο τηλ (σπασμενη οθονη) παρατημενο μεσα σε μια χαρινη σακουλα.

Ποιος γνωριζει την διαδικασια για παραδοση του για να μην μπλεξουμε με κλεμενα κτλ?
Που να το δωσω?
Αστυνομια Η σε καποιο μαγαζι τυπου wind,vodafone , germanos κτλ?

Ελπιζω σε απαντηση σας.

Ευχαριστω.

Το δίνεις εκεί που το βρήκες στο εμπορικό κέντρο, αν έχει γραφείο ή κάποιον υπεύθυνο security ...

Εγω ειμαι εδω υπευθυνος , απλα δεν ξερω που πρεπει να το δωσω.
Ελεγα να το κρατησω 1-2 μερες μπας και το ζητησει κανενας αλλα θελω να ξερω το τι γινεται μετα.

Στην αστυνομία είναι το πιο λογικό. Δεν μπλέκεις, απλά θα τους πεις που και πότε το βρήκες.

Δεν έχετε γραφείο που να μπορεί να έρθει ο επισκέπτης του εμπορικού και να μάθει για απολεσθέντα αντικείμενα ? Αν ναι το κρατά εκεί...

Δεν έχετε γραφείο που να μπορεί να έρθει ο επισκέπτης του εμπορικού και να μάθει για απολεσθέντα αντικείμενα ? Αν ναι το κρατά εκεί...

Ναι, εγω ειμαι υπευθυνος εδω, απλα δεν ξερω τι γινεται και που πρεπει να το δωσω εφοσον δεν ερθει καποιος να το ζητησει.

Το κρατάς αν θυμάμαι καλά για 6 μήνες, μετά προφανώς ανακύκλωση...

Aν ειναι σπασμενη η οθονη μπορει να το παρατησε ο κατοχος γιατι συνηθως δεν συμφερει η αντικατασταση της,αν ειναι φθηνο μοντελο σχετικα και δεν εχει καρτα σιμ τοτε ειναι μαλλον το πεταξαν..

Μη δυσκολεύεις τη ζωή σου stonecityboy, κράτησέ το σε ένα συρτάρι για κάνα μήνα και μετά το πας σε κατάστημα κινητής για ανακύκλωση. Ούτε θα μπλέξεις κάπου με ερωτήσεις. Π.χ. η Cosmote έχει ένα κάδο και το ρίχνεις μέσα, έτσι απλά.

Σε ένα κατάστημα κινητής (για ανακύκλωση), αλλά αν έχει και κάρτα σιμ τότε στην αστυνομία.

Χμ...Εμπορικό κέντρο,κινητό με σπασμένη οθόνη σε χαρτοσακούλα..Επειδή οι καιροί δεν είναι και οι πιό αθώοι,δεν το πάς στην αστυνομία;

Μήπως το ξέχασε ο ξηρός σε κανέναν μηχανισμό που προσπαθούσε να φτιάξει??

Για καλό και για κακό, σβήσε απο πάνω του τα δακτυλικά σου αποτυπώματα :)))

Είμαι περίεργος να δω που γυρίστηκε το επόμενο επεισόδιο του Person of interest...

Απάντηση: Re: Ευρεση κινητου τηλ.Που να το παραδωσω?

Χμ...Εμπορικό κέντρο,κινητό με σπασμένη οθόνη σε χαρτοσακούλα..Επειδή οι καιροί δεν είναι και οι πιό αθώοι,δεν το πάς στην αστυνομία;

Ίσως βλέπουμε πολλές αστυνομικές σειρές και ταινίες, αλλά αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι κάτι ύποπτο τρέχει με αυτό το τηλέφωνο...

Καρτα sim ειχε μεσα οταν το βρηκες ?

Αν ναι και ειναι ανοιχτο παρε κανα τηλεφωνο απο αυτα που εχει στην μνημη και πες οτι το βρηκες σε αυτον που θα απαντησει....

Αν ειναι σβηστο, εχει καρτα, πηγαινε και ξεφορτωσου το (δωστο στην Αστυνομια)

Αν δεν εχει καρτα, ανακυκλωση