- 3 December 2009
- 207
Καλησπέρα παιδιά. Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Θα κάνω το μεγάλο βήμα και αφού αποφάσισα να δώσω όλο τον εξοππλισμό μου nikon d5000 και 4 φακούς αποφάσισα να καταλήξω στην sony a6000 (που όλοι έχουν να πουν καλο λόγο) για λόγους φορητότητας και μεγέθους - βάρους κλπ. Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί σε τι φακό να καταλήξω. (Και φανταστείτε δεν έχει και την ποικιλία φακών για nikon). Επειδή μάλλον δεν θα μου αρέσει ο κιτ 16-50 που δίνει.
Θέλω ένα φακό (ίσως πάρω και 2ο) και κανέναν άλλο..... . Τραβάω κυρίως landscapes (μ αρέσει να παίρνω τα βουνα) αλλά θα χρειαστούν και travel φωτογραφίσεις αλλα και γενική χρήση. Σκέφτηκα ίσως την λύση του 55-210 και ίσως προσθέσω αργότερα έναν σταθερό 35άρι. To budget Μου είναι σχετικό μικρό αφου θα παίξω κοντά στο χιλιάρικο μαζί με την μηχανή.
Για πείτε γνώμες.
Θέλω ένα φακό (ίσως πάρω και 2ο) και κανέναν άλλο..... . Τραβάω κυρίως landscapes (μ αρέσει να παίρνω τα βουνα) αλλά θα χρειαστούν και travel φωτογραφίσεις αλλα και γενική χρήση. Σκέφτηκα ίσως την λύση του 55-210 και ίσως προσθέσω αργότερα έναν σταθερό 35άρι. To budget Μου είναι σχετικό μικρό αφου θα παίξω κοντά στο χιλιάρικο μαζί με την μηχανή.
Για πείτε γνώμες.