ΦΑΚΟΣ LED HELP!!!

dimitris.40

Established Member
Καλησπέρα σε όλους τους υπέροχους φίλους αυτού του Forum ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους συντονιστές και αναγνώστες το 2015 να φέρει σε όλους υγεία και πολλά χρηματα.Αρκετο καιρό εχω διαβάσει όλα τα post που έχετε γράψει για την αγορά ενός φακού χειρός,τον οποίο χρειάζομαι και εγω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ για οικιακή χρήση.Θα προτιμούσα φυσικά να έιναι όσο το δυνατόν φωτεινός με πολλά LUMENS αν μπορεί να γίνει αυτο θα χρησιμοποιείται για καθαρά ερασιτεχνική χρήση και όταν απαιτηθεί.Δεν θα ήθελα να ξεπερνάει τα 50-60 και θα ήθελα να μου δώσετε προτάσεις και καταστήματα εξωτερικού για να κανω την αγορά.Διαβάζοντας σχεδόν όλα τα post δεν μπόρεσα να καταλήξω σε μια τέτοια αγορα μιας και απευθύνεστε σε πολυ εξειδικευμένους φακούς τους οποίους και δεν χρειάζομαι προσωπικά και ειναι και πολυ ακριβοί .Εχετε κάποια λοιπόν πρόταση για αυτο που χρειάζομαι? Μπορείτε να με βοηθήσετε για να κανω την αγορα?Σας ευχαριστώ πολυ χρόνια πολλά και παλι περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας

Σιγουα τα πραγματα δεν ειναι ευκολα. να θυμασαι οτι πια οι επιδοσεις εχουν ξεφυγει τοσο που χρειαζονται καλες κια απαιτητικες μπαταριες. 2 ΑΑ με το ζορι δινουν πολλα λουμενς για τα σημερινα δεδομενα.

Θα ελεγα να κοιτaξεις τα μοντελα με 3 ή 4 ΑΑ απο Nitecore, Fenix, Olight

Xρονια Πολλα!

Φτηνος και καλος ειναι ο 4χΑΑ Nitecore EA41. Mπορεις να τον βρεις και κατω απο 50 δολλαρια σε προσφορες κατα καιρους.
http://www.banggood.com/Nitecore-EA41-CREE-XM-L2-T6-960lm-Dual-Switch-LED-Flashlight-p-934328.html (εκπτωση ~8% με το κουπονι: BLF)

Με 2χAA αξιζει να αγορασεις τον http://www.thrunite.com/thrunite-neutron-2a-v2/
700 lumens με 2χΑΑ ειναι ο φωτεινοτερος φακος που υπαρχει. Θα ειναι διαθεσιμος απο 15 Ιανουαριου.

Re: Xρονια Πολλα!

δεν νομιζω οτι τα πιανει με αλκααλικες μπαταριες....Μe ακλες επαναφορτιζομενες ΟΚ.

αλλες επιλογες Nitecore MT2A, MT21, Fenix E25, Olight S baton

Re: Xρονια Πολλα!

δεν νομιζω οτι τα πιανει με αλκααλικες μπαταριες....Μe ακλες επαναφορτιζομενες ΟΚ.

Την διαρκεια σιγουρα δεν την πιανει με αλκαλικες. Θελει ΝιΜΗ (τυπου ενελουπ) των 2450μαω οπως γραφουν τα specs.

Oμως θεωρητικα, οι αλκαλικες των 1.5ν πρεπει να δινουν -εστω και για λιγη ωρα- περισσοτερα λουμενς απο τις ΝιΜΗ που φτανουν τα 1.4v πληρως φορτισμενες.

οχι γιατι το φορτιο θα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο...τοτε οι αλκααλικες θα γονατιζουν

φίλοι μου ευχαριστω παρά πολυ για την βοήθεια σας.Τελικα κατέληξα σε έναν Jetbeam 3M PRO μου άρεσε πολυ αυτός ο φακός πιστεύω ειναι υπέρ αρκετός για αυτο που θέλω να κάνει.Σας ευχαριστω όλους σας παρά πολυ για την βοήθεια σας να έχετε ένα όμορφο γεμάτο υγεία 2015. Ευχαριστω και παλι θα σας πω εντυπώσεις μόλις τον παραλάβω.

Last edited: