Fame story vs...Dream Show

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,643
Land of Dystopia
Στην ανάπαυλα του Μουντιάλ και με δεδομένο ότι η Τηλεόραση δεν πάιζει ουσιαστικά τίποτε άλλο ...αξιόλογο έπεσα πάνω στους τελικούς των δύο μουσικών ριάλιτυ.

Το Fame story δεν το παρακολούθησα πολύ διότι με είχει κουράσει τις προηγούμενες φορές ωστόσο ο μοναδικός λόγος που το έβλεπα όταν το έβλεπα άκουγε στο όνομα " ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ" πολύ καλή φωνή!!!! και συμπαθητική παρουσία ωστόσο πληροφορήθηκα ( ναι δεν άντεξα να δώ ποιός ήταν ο νικητής ), ότι άλλος πήρε τα "φράγκα", η αίσθηση μου για το φετινό σόου του καναλιού ήταν απογοητευτική και πιστεύω σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα και η παρουσίαση από την Αλιμπέρτη που κατά την γνώμη μου ήταν εκτός κλίματος.

Το Dream Show, όσες φορές το είδα μου θύμιζε αφόρητα Fame story προηγούμενων ετών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με μοναδική φωτεινή ειδοποιό διαφορά την καλύτερη ομολογουμένως επιλογή προσώπων - συμμετεχόντων.

Δυστυχώς όμως & τα 2 σόου το μόνο που καταφέρουν είναι να κάνουν νούμερα με άλογα ( συμμετέχοντες ), στην κούρσα της υψηλής θεαματικότητας & να προσθέτουν δυστυχώς "νέα ταλέντα?", στην άγρια και σκληρή παραφματικότητα της Αθηναϊκής νύχτας με εφήμερο παρόν και :mad: αμφίβολο πάντα μέλλον:mad: :mad:

Eki_65 said:
Δυστυχώς όμως & τα 2 σόου το μόνο που καταφέρουν είναι να κάνουν νούμερα με άλογα ( συμμετέχοντες ), στην κούρσα της υψηλής θεαματικότητας & να προσθέτουν δυστυχώς "νέα ταλέντα?", στην άγρια και σκληρή παραφματικότητα της Αθηναϊκής νύχτας με εφήμερο παρόν και :mad: αμφίβολο πάντα μέλλον:mad: :mad:

Ναι.... Αλογα... αλλου ειδους...;)
Συμφωνω δε για το μοναδικο ατι, τη μοναδικη τραγουδιστρια που απο φωνη ..κορμαρα...:rolleyes:

Για μια ακόμη φορά θα πώ ότι η ελληνική tv είναι trash tv. Eυτυχώς δεν βλέπω τα αναφερόμενα shows που δήθεν κάνουν τραγουδιστές. Tα χάλια μας. Όποιος δεν έχει τί να κάνει που κάποτε γινόταν φαντάρος, τώρα γίνεται τραγουδιστής. Aμαν πιά!

Eki_65 said:
ωστόσο ο μοναδικός λόγος που το έβλεπα όταν το έβλεπα άκουγε στο όνομα " ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ" πολύ καλή φωνή!!!!

Ναι, ναι "πολύ καλή" φωνή, μας έπεισες.
Βέβαια, γι' αυτό την έβλεπες.
Και εγώ για τή φωνή της την έβλεπα.... :D

Απάντηση: Re: Fame story vs...Dream Show

George C said:
Ναι, ναι "πολύ καλή" φωνή, μας έπεισες.
Βέβαια, γι' αυτό την έβλεπες.
Και εγώ για τή φωνή της την έβλεπα.... :D
Ακριβώς για αυτό;) H καλύτερη φων.....άρα by far ( ωχ θα πέσει ..... λογοκρισία:D :D )

Aσε ρε ΜΗΤΣ (ανηποψίαστε ), που εξακολουθείς να το παίζεις αδιάφορος, κάποιοι λένε ότι ήσουν φανατικός τηλεθεατής των εν λόγω shows!!!!

Eki_65 said:
Ακριβώς για αυτό;) H καλύτερη φων.....άρα by far ( ωχ θα πέσει ..... λογοκρισία:D :D )

Οχι φωνάρα αλλα φ....ουνάρα!!!:D:D:D

παντως θα κανει σιγουρα καριέρα .... το που ..... θα το δούμε, πιθανον ηθοποιός θα της πηγαινε περισσότερο....

Περαν της πλάκας επειδη ετυχε και παρακολούθησα καποια επεισόδια μπορω να πω οτι και στα δυο ταλεντ σοου φετος το έπαθλο πηραν παιδια που ειχαν καποιο ταλέντο! αντιθετα με άλλες χρονιές....

Last edited:
Εύγε μωρέ αγόρι μου ΧΡΙΣΤΙΝΑ, & τα μυαλά στο μπέντερ
Μαθένω ότι ετοιμάζει φωτογράφηση για ....γνωστό περιοδικό:violent-smiley-030:

πανκροκ said:
ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑ!!!!

:fahne90: :fahne90: :firstprize: :award: :grinning-smiley-043

Τώρα η ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑ , θα πηγαίνει μούρλια με το..hi-end σου !!!:flipout:

Σοβαρά τώρα-και πολύ ασχολούμαι- την εν λόγω "κυρία" την γνώρισα μέσω δελτίων ειδήσεων σε ζάπινγκ..
Μη τρελαθούμε τελείως..
Αν αυτή είναι.."φωνάρα" τότε την Παπαρίζου που είναι και "φωνάρα" και ..Φωνάρα πού θα την κατατάξουμε ???

Στα διάλα με το ξεκ..λο ,το τσόκαρο,μας τα πρήξανε μήνες τώρα..:slapface:

Δημήτρης Ιωάννου said:
Τώρα η ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑ , θα πηγαίνει μούρλια με το..hi-end σου !!!:flipout:

Σοβαρά τώρα-και πολύ ασχολούμαι- την εν λόγω "κυρία" την γνώρισα μέσω δελτίων ειδήσεων σε ζάπινγκ..
Μη τρελαθούμε τελείως..
Αν αυτή είναι.."φωνάρα" τότε την Παπαρίζου που είναι και "φωνάρα" και ..Φωνάρα πού θα την κατατάξουμε ???

Στα διάλα με το ξεκ..λο ,το τσόκαρο,μας τα πρήξανε μήνες τώρα..:slapface:
E oχι και η Παπαρίδου φωνάρα Χριστίνα for ever!!!!:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Eki_65 said:
E oχι και η Παπαρίδου φωνάρα Χριστίνα for ever!!!!:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Μετά λέμε για την κατάντια της Μουσικής και την πληθώρα..τραγουδιστών..!

Να σαι καλά που συμβάλεις με τα γούστα σου και εσύ σ αυτή την πρόοδο..!:music-smiley-005:

:music-smiley-005: Δημήτρη νομίζω ότι με πήρες στα σοβαρά!!!! Απλά πλάκα κάνω έλεος και με την μία & την άλλη. Ομως η κατάντια της μουσικής δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αυτές μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν εταιρείες και μουσικοί
Τι να θυμηθούμε ....στην Αφρική θα πάω με τους Μασάι ή το θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φάς.
Η Χριστινούλα έχει σημπαθητικό προσωπάκι, κορμάρα .... αλλά όχι και φωνή ωστόσο περίμενε λίγο και θα δείς τι επιτυχία θα κάνει θα σε πάω λίγο πιο πίσω να σκεφτείς την.....Καλομοίρα ...:firstprize: