Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 4 9.5%
  • Καλή

Votes: 17 40.5%
  • Μέτρια

Votes: 14 33.3%
  • Κακή

Votes: 7 16.7%

• Total voters
    42

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,320
Εκεί ψηλά.....
Fantastic-Four-2.jpg

ειδε κανεις την ταινια ???

Ακουσα οτι ο Galactus εχει τη μορφη συννεφου ?? αλλη μια αποτυχημενη επιλογη απο τα τσακαλια της Marvel......

Αρχιζω να πιστευω οτι οι επιτυχιες των SpiderMan , X-men ηταν συμπτωματικες και οχι αποτελεσμα λογικων επιλογων.........

2 κομικ γιναν σουπερ επιτυχιες και ολα τα αλλα τα σφαξανε.......

Last edited by a moderator:
…είδα τη ταινία το ΣΚ παρέα με το γιο μου, πέρα από τη διαφοροποίηση στο concept από τα comic όπως και η πρώτη ταινία με τους F4 δεν λέει και τίποτα ιδιαίτερα μονο για fun είδους (δεν με είχαν συγκινήσει και ως comic οι F4) βλέπεται ευχαρίστα, ξεκούραστα καλύτερη από το πρώτο επεισόδιο και η σκηνοθέτης έδωσε βάρος στοn Silver Surfer που προφανώς θα χρησιμοποίηση και σε μελλοντική ταινία παρά στον Galactus…

Μου αρεσε αρκετα (για το ειδος της παντα).

Απο τις λιγες ταινιες που ειδα στον κινηματογραφο, για αλλη βεβαια πηγαινα.

Περναει ευχαριστα η ωρα.

Θα προτιμουσα λιγο περισσοτερη δραση..

Kαι μονο που ο κακος της ταινιας ο Galactus αντι της κανονικης του Γιγαντιαιας ανθρωπομορφης εμφανισης, απεικονιστηκε σαν ενα μαυρο συννεφο εφτασε να ξενερωσει ολους εμας που διαβαζαμε το κομικ απο μικροι.

όντως κι έγω περίμενα να δώ στο τέλος το πρόσωπο του Galactus να γεμίζει την οθόνη και με το που είδα αυτό το μαύρο σύννεφο ξενέρωσα τελείως.

Μπορεί να μας φτιάξουν στην επόμενη ταινία.
Να δούμε τη μορφή του Γκαλάκτους να ξεπροβάλλει από το σύννεφο.

Λέμε τώρα...

Αρκετα καλη (για το ειδος), μπορω να πω καλυτερη απο την πρωτη.

Αυτη την παρατηρηση με τον Γκαλακτους την βρισκω υπερβολικη παντως . Πολυ μικρη λεπτομερεια για να εχει σημασια.

To ειδα χθες παρεα με τον Συριο σε BluRay. Θεωρω οτι ηταν απειρως καλυτερο απο το πρωτο οπως και απο το τελευταιο Spider Man.
Δεν εχω διαβασει το κομικ, γι αυτο μου φανηκε πολυ καλο το στορι, ενω τα εφε ηταν σε ορισμενες σκηνες συγκλονιστικα!
Σαν BR ειχε εξαιρετικη εικονα και ηχο, reference material...
Μεγαλη εκπληξη, απο τα καλυτερα του ειδους!

Αντε βρε Τάκη λέγε τα ευχάριστα !:ernaehrung004: :2thumb22sup:
Ολοι οι δυσοίωνοι πλακώσαμε εδώ μέσα..:violent-smiley-030:

Το Blu-ray διάβασα οτι είναι όντως reference στο review του www.highdefdigest.com.

Από δευτέρα πάω και εγώ για το μπλέ δισκάκι !:Banane0:

+1 @ Τάκης.

Από την πλευρά μου, ήταν ακριβώς ότι περίμενα και όχι κάποια ιδιαίτερη έκπληξη (αν και το 1ο κατά τη γνώμη μου με το ζόρι έπαιρνε 2/5).

Αν μάλιστα είχε σοβαρούς ηθοποιούς και όχι την ξενέρα των συγκεκριμένων (για να καταλάβουμε για τι μιλάμε ο Νιπ(ος)/Τάκ(ος) – aka Dr. Doom ήταν ο καλύτερος) θα ήταν γενικά πολύ καλύτερο.

Αρκετα καλη (για το ειδος), μπορω να πω καλυτερη απο την πρωτη.

Αυτη την παρατηρηση με τον Γκαλακτους την βρισκω υπερβολικη παντως . Πολυ μικρη λεπτομερεια για να εχει σημασια.

Πολύ μικρή λεπτομέρεια; Ο Γκαλάκτους;
Μιλάμε για το ίδιο πλάσμα, που τρώει ένα πλανήτη για πρωινό; :blink:

Καλό ταινιάκι, κυλάει ευχάριστά. Σαφώς καλύτερο απο το πρώτο αλλά... λίγο σε διάρκεια. Το θέμα κατά τη γνώμη έπαιρνε κι´άλλη ανάπτυξη. Εδώ ολόκληρος πλανήτης θα καταστραφόνταν όχι αστεία.!!!!!

Μα ούτε ένα σχόλιο για τη Jessica ?:grinning-smiley-043

Τι να πούμε για την Τσέσικα?
Η εικόνα στο απλό dvd είναι εξαιρετική με αποτέλεσμα να κάνουν μπαμ η περούκα της και οι χρωματιστοί φακοί επαφής της.

Φαντάσου σε Blu-ray δηλαδή τι ξενέρα θα φάω..:smash:

Re: Απάντηση: FANTASTIC FOUR 2: RISE OF THE SILVER SURFER

Τι να πούμε για την Τσέσικα?
Η εικόνα στο απλό dvd είναι εξαιρετική με αποτέλεσμα να κάνουν μπαμ η περούκα της και οι χρωματιστοί φακοί επαφής της.

Εμένα πάντως ούτε η περούκα με χάλασε ούτε οι φακοί επαφής!!:flipout:
(Γεια σου Δημήτρη! -bye-)

Τώρα η ταινία συμπαθητική, πολύ ωραία εφέ αλλά μάλλον μικρή - το τέλος μου φάνηκε και λίγο αφελές (δεν έχω διαβάσει το comic και δεν ξέρω πως είναι η ιστορία). Πέρασα ευχάριστα πάντως

Την ειδα κι εγω το Σαββατο το βραδυ. Ειναι απο τις ταινιες που περνας ευχαριστα και θα ηθελες να μην ηταν τοσο συντομες...Οντως συμφωνω οτι ηθελα να κρατουσε περισσοτερο. Μου φανηκε λιγο μικρης διαρκειας για τετοιου ειδους ταινια. Παντως βλεπεται ευχαριστα και ειναι καλυτερη απο την 1η.