Feeds κυπέλλου Ελλάδας

Lockάρω, κλειδώνω, συντονίζομαι .... στο τέλος συνεννοηθήκαμε. Νάστε καλά φίλοι, σας ευχαριστώ και πάλι.
Φίλε nautilus7 εξαιρετική η τελευταία επεξήγηση για τις διαφορές συμπίεσης.

Εχεις δικιο, την σκοτωνουμε τη γλωσσα καποιες φορες :) . Συντονιζεται ο δεκτης σε συχνοτητα ειναι το σωστο. Οταν ψαχνουμε συχνοτητες ο δεκτης συνηθως γραφει LOCKED αν καταφερει και συντονιστει στη συχνότητα, απο εκει και ολα τα παραγωγα που αναφερθηκαν! :chinese:

Φίλε kostikos, δυστυχώς το ίδιο γλωσσικό ιδίωμα (μπουτάρω, κρασσάρει, κατεβάζω, τσεκάρω, στρημάρω, σερφάρω, γκουγκλάρω κλπ) χρησιμοποιώ και εγώ στην καθημερινότητά μου για λόγους κακώς εννούμενης ευκολίας στη συνεννόση τις περισσότερες φορές. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή, ως σχετικά αρχάριος στο είδος, είμαι συντηρητικός ώστε να μην προχωρώ ασυλλόγιστα σε μη αναστρέψιμες επιλογές, "κόλλησε" το μυαλό μου. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω αύριο να δούμε τον τελικό, για τον οποίο τόσος έντονος διάλογος γίνεται τις τελευταίες ημέρες εδώ μέσα.

Γι´αυτο ειμαστε εδώ. Όσο για τον αγωνα, 1-2 τελικό, με ανατροπη στο 79'! Το ειπα, οποιος προλάβει το παιζει! :afro:

Υποθέτω ότι έχεις πάρει υπ' όψιν σου ότι, τυπικά βάσει κλήρωσης, που έγινε στην αρχή της φετινής διοργάνωσης, γηπεδούχος είναι ο ΠΑΟΚ!

TYΡΝΑΒΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ηellas Sat 2 39E
10984V SR 6600
MPEG-2 4:2:0 (PAL)
FREE

Εγώ το βλέπω με κάτοπτρο 80εκ. στη Ρόδο.