ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,172 ΑΘΗΝΑ 14 October 2007 #1 οταν ανοιγει ο player του powercinema-ο οποιος βολευει γιατι εχω τηλεχειρισμο-τρεχει και το ffdshow με αποτελεσμα να εχω αυτο το χαλι. με αλλους players δεν υπαρχει κανενα προβλημα. τι λαθος εχει γινει? Attachments Untitled-1.jpg 64.3 KB · Views: 15
οταν ανοιγει ο player του powercinema-ο οποιος βολευει γιατι εχω τηλεχειρισμο-τρεχει και το ffdshow με αποτελεσμα να εχω αυτο το χαλι. με αλλους players δεν υπαρχει κανενα προβλημα. τι λαθος εχει γινει?
nektar Supreme Member 4 January 2007 4,326 Μελίσσια 14 October 2007 #2 Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Τι έχεις στο output του ffdshow? Δεν θυμάμαι πως το έλυσα αλλά αν θυμάμαι καλά εκεί κάτι γίνεται. Δοκίμασες βάλε βγάλε?
Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Τι έχεις στο output του ffdshow? Δεν θυμάμαι πως το έλυσα αλλά αν θυμάμαι καλά εκεί κάτι γίνεται. Δοκίμασες βάλε βγάλε?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,172 ΑΘΗΝΑ 14 October 2007 #3 Re: Απάντηση: FFDSHOW-ΠΡΟΒΛΗΜΑ nektar said: Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Τι έχεις στο output του ffdshow? Δεν θυμάμαι πως το έλυσα αλλά αν θυμάμαι καλά εκεί κάτι γίνεται. Δοκίμασες βάλε βγάλε? Click to expand... σωστος....:SFGSFGSF:
Re: Απάντηση: FFDSHOW-ΠΡΟΒΛΗΜΑ nektar said: Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Τι έχεις στο output του ffdshow? Δεν θυμάμαι πως το έλυσα αλλά αν θυμάμαι καλά εκεί κάτι γίνεται. Δοκίμασες βάλε βγάλε? Click to expand... σωστος....:SFGSFGSF: