FIFA Soccer 11

λοιπον μολις μπήκα στον φανταστικό κόσμο του online FIFA

με φιλαράκι παίζουμε ο καθένας απο το σπίτι του και ειναι ΦΟΒΕΡΟ :)

αν θέλει κανεις να παίξουμε (ειμαι beginner) το id μου είναι sokosp

Ακουσα ότι το FIFA10 ήταν φανταστικό το αγόρασα και έκλαψα τα λεφτά μου. Εβαζα 5 goal από το ημικυκλιο του κέντρου με Κακά. Πήρα το World Cup απογοήτευση και αυτό. Με πείσατε εσείς και το επίπεδο του PES να αγοράσω και αυτό. Το περιμένω, αν είναι απογοήτευση ΤΕΛΟΣ για μενα τα ποδοσφαιράκια. Από το PES 6 on line έχω να χαρώ ένα καλό ποδοσφαιράκι.

Η έκδοση για ps3 δεν έχει στα μενού quick match??? Φαίνεται πως λείπει όσο και να ψάχνω.
Στην έκδοση για pc (σπασμένο) που έχω, υπάρχει πάντως..:nounder:

Ακουσα ότι το FIFA10 ήταν φανταστικό το αγόρασα και έκλαψα τα λεφτά μου. Εβαζα 5 goal από το ημικυκλιο του κέντρου με Κακά. Πήρα το World Cup απογοήτευση και αυτό. Με πείσατε εσείς και το επίπεδο του PES να αγοράσω και αυτό. Το περιμένω, αν είναι απογοήτευση ΤΕΛΟΣ για μενα τα ποδοσφαιράκια. Από το PES 6 on line έχω να χαρώ ένα καλό ποδοσφαιράκι.

Τελικά παρέλαβα το FIFA και εχτές βρήκα χρόνο να παίξω λίγο. Ενα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά, παίζοντας ποδοσφαιράκια από το 1985 (Match Day στον Spectrum), αυτό είναι το καλύτερο FIFA όλων των εποχών. Αν δεν υπήρχανε οι άχρηστοι τερματοφύλακες να μου το θυμίζουνε, νόμιζα ότι έπαιζα PRO.
Τελικά όλος ο κόσμος και τα περιοδικά ΦΕΤΟΣ έχουν ΔΙΚΙΟ. Ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς. Μπράβο στην ΕΑ, αν φτιάξει και λίγο τους τερματοφύλακες ειδικά στα στημένα, θα έχει κάνει το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών. Μόνο το PRΟ 6 του PS2 που έπαιζα on line όταν βγήκε το PS3, μου φαίνεται καλύτερο αλλά ακόμα είναι η αρχή.
Την σειρά PRO την γνώρισα στο PSX το 1998 όταν επειδή ήξερα πάρα πολύ καλό FIFA άρχίσαμε με τους φίλους μου να παίζουμε PRO που κανένας δεν ήξερε. Την αγαπησα όσο λίγα παιχνίδια, αλλά από την εποχή που αρχισε η KONAMI να βγάζει κάθε χρόνο νέο game άρχισε η φθίνουσα πορεία.
Ελπίζω του χρόνου σε ένα νέο καλύτερο PRO & FIFA ώστε να χαιρόμαστε και εμείς.

Πολύ καλή τιμή στο Play, η έκδοση για PS3 στα 25 ευρώ. Φέτος αλλαξοπίστησα, αφού το Pro με ξενέρωσε όσο ποτέ (μάλλον λόγω εκφωνητών και άλυτων bugs).. Περιμένω να έρθει (και βέβαια χρόνο να το τεστάρω πλήρως)...

Ύστερα απο πολλα χρόνια άλλαξα και γω στρατόπεδο.
Στο θέμα gameplay και δράσης ίσως κάποιες παλαιότερες
Εκδόσεις του pro να με συγκινούν ακόμα. Πχ pro 4 , η το pro6 που λέει
Ο φίλος αποπανω αλλα στη σύγκριση pes2011 fifa11 νικήτρια είναι η ΕΑ.

Σε αρκετά καλά επίπεδα ο μηχανισμός κίνησης του fifa 11 αλλά φέτος δεν με ικανοποίησε καμιά ποδοσφαιρική έκδοση, χωρίς soccer άλλη μια χρονιά :mad:

Απάντηση: FIFA Soccer 12

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ξερω οτι αναφερεστε στο 12 αλλα επιδη ακομη παιζω το 11 θα ηθελα μια βοηθεια . Απο την στιγμη που εκανα update στο ps3 και εβαλα νεο κωδικο οταν παιζω online δεν μπορω να ξαναπαιξω με τον ιδιο παιχτη αλλα ουτε και να γυρισω στο menu . Βγαζει κατι στρογγυλες μ.....ιες σαν να φορτωνει συνεχεια , δουλευει μονο το κουμπι PS ΣΤΟ joystik και πρεπει να κανω restart για να παιξω παλι. Πριν τα γνωστα γεγονονοτα της sony επαιζα κανονικα χωρις κανενα προβλημα . Μηπως μπορειτε να βοηθησετε ????????

Δοκίμασε την επαναφορά του συστήματος στην αρχική κατάσταση.

Factory reset

Έχοντας την κονσόλα σε κατάσταση αναμονής,κρατάς παρατεταμένα το power button για περίπου 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστεί το δεύτερο beep και απελευθερώνεις το κουμπί ενεργοποίησης.

Last edited:
sorry εαν εγραψα σε λαθος topic . Δεν παιζω αλλα παιχνιδια internetικα μονο fifa.οπως καταλαβαινεις ειναι μεγαλο σπασιμο να παιζω ενα παιχνιδι και μετα να πρεπει να το κλεινω και ξανα απ'την αρχη. Αν εχεις καποια ιδεα θα βοηθησει πολυ.

Απάντηση: Re: FIFA Soccer 11

Δοκίμασε την επαναφορά του συστήματος στην αρχική κατάσταση.

Factory reset

Έχοντας την κονσόλα σε κατάσταση αναμονής,κρατάς παρατεταμένα το power button για περίπου 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστεί το δεύτερο beep και απελευθερώνεις το κουμπί ενεργοποίησης.

Σε κατασταση αναμονης εννοεις να μην παιζει καποιο παιχνιδι ?
button εννοεις το κουμπι αφης στην κονσολα ή καποιο στο χειριστηριο ?

Απενεργοποιημένη η κονσόλα, μονό το κόκκινο λαμπάκι βλέπεις στην κονσόλα.

Το power button είναι το κουμπί αφής στην κονσόλα.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια και την επικοινωνια . Για καποιο λογο (που ξερει μονο αυτο το ps3:HTEHETH63:) λειτουργησε κανονικα χωρις να κανω απολυτοσ τιποτα . thanks