Καλησπερα σας φιλοι μου ειναι πρωτη φορα που γραφω κ μπορω να πω οτι εχω παθει πλακα απο τις γνωσεις σας.
Αν κ γκατζετακιας εχω πληρη αγνοια τεχνολογιας κ των συστηματων της.
τι ειναι τι,ποιο ειναι το καλυτερο κ.α.
Παμε στο παρασυνθυμα το οποιο ειναι οτι τα γεροντια μεινανε απο ενα κουτι ονοματος Νοrdmende ηλικιας μεσηλικου αντρος με προστατη.Αφου αλλαξαν το tuner 3-4 φορες αποφασισαν να παρουν καινουριο κουτακι κ με εβαλλαν να ψαξω.
Σαν μεσηλικας δεν ηθελε πολυ να καταλαβω απο που θα παρω τις καλυτερες αποψεις.
Φικιωρης-Μπαλιτσα-Ειδησεις-32"-400 ευρω
Να μην ξεχασω οτι σημερα την γλιτωσα απο καποιοιυς επιτιδαιους καθως περιμενα στις 23 φλεβαρη τιν lg 32ld350 pου την διαφιμιζουν στο σκρουτζ ως 100ΗΖ.Τελικα επειδη θα την αργουσαν 20 μερες την ακυρωσα κ σωθηκα.Οχι οτι δεν ειναι καλη σαν TV αλλα δεν ειναι 100ΗΖ.
Περιμενω λοιπον εσας να διωρθοσετε το οποιο λαθος μου.
Ευχαριστω κ αναμενω...
Αν κ γκατζετακιας εχω πληρη αγνοια τεχνολογιας κ των συστηματων της.
τι ειναι τι,ποιο ειναι το καλυτερο κ.α.
Παμε στο παρασυνθυμα το οποιο ειναι οτι τα γεροντια μεινανε απο ενα κουτι ονοματος Νοrdmende ηλικιας μεσηλικου αντρος με προστατη.Αφου αλλαξαν το tuner 3-4 φορες αποφασισαν να παρουν καινουριο κουτακι κ με εβαλλαν να ψαξω.
Σαν μεσηλικας δεν ηθελε πολυ να καταλαβω απο που θα παρω τις καλυτερες αποψεις.
Φικιωρης-Μπαλιτσα-Ειδησεις-32"-400 ευρω
Να μην ξεχασω οτι σημερα την γλιτωσα απο καποιοιυς επιτιδαιους καθως περιμενα στις 23 φλεβαρη τιν lg 32ld350 pου την διαφιμιζουν στο σκρουτζ ως 100ΗΖ.Τελικα επειδη θα την αργουσαν 20 μερες την ακυρωσα κ σωθηκα.Οχι οτι δεν ειναι καλη σαν TV αλλα δεν ειναι 100ΗΖ.
Περιμενω λοιπον εσας να διωρθοσετε το οποιο λαθος μου.
Ευχαριστω κ αναμενω...