Φικιωρης-Μπαλιτσα-Ειδησεις

gotzilas

New member
29 October 2010
28
Καλησπερα σας φιλοι μου ειναι πρωτη φορα που γραφω κ μπορω να πω οτι εχω παθει πλακα απο τις γνωσεις σας.
Αν κ γκατζετακιας εχω πληρη αγνοια τεχνολογιας κ των συστηματων της.
τι ειναι τι,ποιο ειναι το καλυτερο κ.α.
Παμε στο παρασυνθυμα το οποιο ειναι οτι τα γεροντια μεινανε απο ενα κουτι ονοματος Νοrdmende ηλικιας μεσηλικου αντρος με προστατη.Αφου αλλαξαν το tuner 3-4 φορες αποφασισαν να παρουν καινουριο κουτακι κ με εβαλλαν να ψαξω.
Σαν μεσηλικας δεν ηθελε πολυ να καταλαβω απο που θα παρω τις καλυτερες αποψεις.
Φικιωρης-Μπαλιτσα-Ειδησεις-32"-400 ευρω
Να μην ξεχασω οτι σημερα την γλιτωσα απο καποιοιυς επιτιδαιους καθως περιμενα στις 23 φλεβαρη τιν lg 32ld350 pου την διαφιμιζουν στο σκρουτζ ως 100ΗΖ.Τελικα επειδη θα την αργουσαν 20 μερες την ακυρωσα κ σωθηκα.Οχι οτι δεν ειναι καλη σαν TV αλλα δεν ειναι 100ΗΖ.
Περιμενω λοιπον εσας να διωρθοσετε το οποιο λαθος μου.
Ευχαριστω κ αναμενω...

lg 42pj550

Εικονα πολυ καλυτερη απο LCD παρομοιας τιμης με μολις 400-430 ευρω (αναλογα το μαγαζι).

+1

αν βέβαια σε παίρνει ο χώρος. υπάρχει στο mm μαρούσι και έτρεχε μια προσφορά με 399 αν δεν κάνω λάθος. δεν ξέρω αν έχουν μείνει κομμάτια. την είδα στο συγκεκριμένο κατάστημα σε τηλεοπτικό και έπαθα πλάκα με την εικόνα της. έβαζε κάτω τηλεοράσεις πολλαπλάσιας αξίας. βέβαια είναι hd ready και όχι full hd αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό στο τηλεοπτικό είναι + και όχι πλην.

Toshiba 32SL738DG 32" νομιζω για απλη θεαση ειναι καλουτσικη για τα λεφτα που δινω(400).δυστηχως ειμαι επαρχια κ πολυ δυσκολο με πιστωτικη.Απο κοτσο 386e

Αν ηταν 32αρα θα την επαιρνα αλλα με 42αρα δεν κλεινει το παραθυρο,ασε που οι δικοι μου θα παθουν πολιτισμικο σοκ αν δουν τν 20 ιντσες μεγαλυτερη.
Αυτο που ενδιαφερει εντελλει ειναι χοντρα χοντρα πραγματα:mpeg4,τα καναλια της ερτ τα δορυφορικα κ καλουτσικη οθονη αλλα οχι πανω απο 32".νομιζω οτι ειμαι πιο κοντα στην lg ld550.
Η 42"ωραια αλλα θα ερθει κατα τον απριλη....

Τελικα πηρα την lg32"ld550 απο το digital4u κ ολα πηγαν πολυ καλα.
Παρασκευη απογευμα την παρηγγηλα κ δευτερα πρωι πρωι ηρθε.
Για τα λεφτα της ειναι μια χαρα(439 με courier)αν κ δεν ειχα lcd πιο πριν για να συγκρινω.
Πολυ καλη φαση τα ψηφιακα κ νομιζω οτι για απλη χρηση που τη θελω ειναι οκ.
Πολυ καλη αναλυση κ οι δικοι μου εμειναν με ανοιχτο στομα αφου απο Nordmede toy 80 πηγαν σε fullhd κ 100hz κ mpeg4.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει χωρο για σεμεδακι.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ