† Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν [1967~2014]

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,368
Εκεί ψηλά.....
Βρέθηκε νεκρός o ηθοποιός Philip Seymour Hoffman

352192ACED54D0079BAF1DB72EFB7BED.jpg

Νεκρός βρέθηκε την Κυριακή, σύμφωνα με την αστυνομία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Philip Seymour Hoffman.

Τον Hoffman βρήκε νεκρό λίγο μετά τις 11:30 το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) ένας φίλος του.

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία ενώ αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για την ακριβή αιτία θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.

Η Νew York Post επικαλούμενη αστυνομικές πηγές κάνει λόγο για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Hoffman στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι στο παρελθόν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε εισαχθεί σε κλινική αποξοτίνωσης για να απεξαρτηθεί από την ηρωίνη.

Last edited:
Re: Βρέθηκε νεκρός ο Philip Seymour Hoffman

Άλλο ένα τεράστιο ταλέντο βορά,όπως φαίνεται,των ναρκωτικών.Κρίμα,πολύ κρίμα για τον ίδιο και τον κινηματογράφο..Καλό του ταξίδι.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Βρέθηκε νεκρός ο Philip Seymour Hoffman

Μου άρεσε πολύ το στύλ του, χαμελέοντας, τον θεωρούσα απο τους μεγάλους νέους ηθοποιούς αλλά ποτέ δεν ανέβηκε εκεί imo.
Συμμετοχές σε αρκετά mainstream κυρίως αδιάφορους δεύτερους ρόλους,,, μάλλον αδικήθηκε.

rip

wtf?

Απο τους πραγματικα ξεχωριστους ηθοποιούς της νεας φουρνιάς.
r.i.p.

Κρίμα, πραγματικά.

Δεν παραξενεύομαι, αν είναι όντως θάνατος απο ναρκωτικά. Πάντα μου έδινε την αίσθηση εύθραυστου χαρακτήρα που δεν θα άντεχε το βάρος της δημοσιότητας.

Απάντηση: Re: Βρέθηκε νεκρός ο Philip Seymour Hoffman

Φήμη έχουν, λεφτά έχουν ......τι στο καλό τα θέλουν τα @#$&ναρκωτικά !!
Καλό του ταξίδι.

Καλά μη το λές... έτσι όπως έγινε το πράγμα oi celebrities όλο και σε κάτι πρέπει να είναι μπλεγμένοι.
Να δεις που όλο και κάπου θα ξαναπέσει η ατάκα "πάλεψε με τα δαιμόνιά του" κτλ... ωραιοποίηση που πέρασε και στη κοινωνία...

Τραγική μάστιγα το ποτό και τα ναρκωτικά... ειδικά για φίλους και αγαπημένους να το ζουν και στο τέλος να χάνουν τον άνθρωπό τους! πραγματικά τραγικό...

sorry για το ot... χάθηκαν πολλοί έτσι άδικα...

Κριμα :(
Θα μου λειψει.
Τον ειχα "ξεχωρισει" απο τον απιστευτο ρολο του στο boogie nights. Τον ειχα ξαναδει αλλα σε εκεινη την ταινια συνειδητοποιησα την αξια του

Τον θυμάμαι πιτσιρικά ακόμη στο Scent of a Woman (1992) μαζί με τον Al Pacino.

Μου άρεσε πολύ το στύλ του, χαμελέοντας, τον θεωρούσα απο τους μεγάλους νέους ηθοποιούς αλλά ποτέ δεν ανέβηκε εκεί imo.
Συμμετοχές σε αρκετά mainstream κυρίως αδιάφορους δεύτερους ρόλους,,, μάλλον αδικήθηκε.

rip

καλε μου φιλε μηπως λες για καποιον αλλο ?

Τεραστιος ηθοποιος σε κορυφαιες ταινιες
σε φοβερους ρολους
ενας Μaster

Το Μαστερ λες Στέλιο? κι εκεί εκπληκτικός.

Αυτό που αποκόμισα εγώ ήταν ότι μπορούσε παραπάνω σε πρώτους ρόλους.
Και εγώ στους κορυφαίους τον έχω, απλά τον ήθελα παραπάνω και σε καλύτερες ταινίες.

Ας μη διαφωνήσουμε και σε αυτό. Άποψή μου.

Στο Before the Devil Knows You're Dead του Sidney Lumet με είχε εντυπωσιάσει η υποκριτική του τέχνη, σε σημείο να ξεχνώ ότι "υποκρίνεται" και να πιστεύω ότι υπάρχει βιωματική "εμπλοκή"...
Κρίμα, παραγματικά, καλό του ταξίδι.