Φιλοξενία Βόλος

andre74

Banned
13 September 2008
5,733
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για να ποστάρω, αλλά μου φαίνεται το καλύτερο.
Καθώς το φόρουμ είναι σημείο συνάντησης για αξιόλογους ανθρώπους, με τους οποίους άλλοτε συμφωνούμε κι άλλοτε τα τσουγκρίζουμε, έχει ενδιαφέρον να γνωριζόμαστε κι από κοντά.

Μια και είμαι μέλος και στο Hospitality Club (και του Couchsurfing) μου ήρθε η ιδέα να προτείνω φιλοξενία, τις μέρες που η δουλειά μου το επιτρέπει, σε μέλη του φόρουμ. Αν κάποιοι φίλοι δεν έχουν καλύτερο στόχο διακοπών και δεν είναι λάτρεις της πολυτέλειας :) , είναι ευπρόσδεκτοι να με επισκεφθούν να τους φιλοξενήσω στο διαμέρισμά μου στο Βόλο και/ή να τους ξεναγήσω στο Πήλιο.
Στο Hospitality Club οι γνώμες-κριτικές των μελών χαρακτηρίζουν τον καθένα μας, ομοίως η παρουσία του καθενός στο φόρουμ μπορεί να είναι μπούσουλας για το αν θα κάνουμε ή όχι καλή παρέα.

Η επόμενη άδειά μου θα είναι 14-24 Ιουλίου, ίσως λείψω κάποιες μέρες κι εγώ από εδώ, αλλά μπορούμε να τα κανονίσουμε να σας περιμένω μετά από επικοινωνία.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτό που προτείνω (και το Hospitality Club) ΔΕΝ είναι ανταλλαγή φιλοξενίας, αλλά προσφορά φιλοξενίας και προώθηση της φιλίας, διευκόλυνση να γνωρίσουμε ένα άλλο μέρος της πατρίδας μας.

Περιμένω επικοινωνία σας.

Φίλε, αν και προσωπικα δεν ενδιαφέρομαι, δέξου τα συγχαρητήρια μου για την κίνηση σου ... να 'σαι πάντα καλά !

Ρε παιδιά ευχαριστώ, αλλά χιλιάδες άνθρωποι προσφέρουν φιλοξενία έτσι και στην Αττική και αλλού, αν είδατε στο HC, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Συνήθως ανταποκρίνονται επισκέπτες από άλλες χώρες, προσωπικά θα ήθελα και φίλοι εντος Ελλάδος να συμμετέχουν.

Για να σας δελεάσω, βρίσκομαι στη Ν. Ιωνία, έχω 6-7 τσιπουράδικα σε ακτίνα 100 μέτρων :) αλλά όχι παραθαλάσσια.

καλή κίνηση, αλλά άλλαξε τη φωτογραφία σου γιατί δεν θα βρεις κανέναν!!!!

Απάντηση: Re: Φιλοξενία Βόλος

Ο Έλλην Forest Gump είναι η αδυναμία μου. Ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στη σημερινή της πορεία.
Ίσως ο μοναδικός που θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει να αποδειχθεί ο μονόφθαλμος Βασιλιάς των τυφλών ψηφοφόρων...

απτο στομα μου το πηρες ρε φιλε χαχαχαααααα ηθελα να γραψω και γω ενα μπραβο για τη κινηση του συμφορουμιτη μας αλλα το αβαταρ με προλαβε αν κ το χω ξαναδει καθε φορα μιλαμε με πιανει ενα γελιο αλλο πραμα!!!!!

Αντε παιδια οποιος ανεβει πανω ας παρει κ κανα προβολι σε περιπτωση που πιασει τιποτα καυσωνες κ δε μπορειτε να πατε ξεναγηση!!! :BDGBGDB55:

Μπραβο και παλι για τη κινηση!!!

Σας ξανα-μερσώ για τα καλά σας λόγια.
Προβόλι υπάρχει, 720p και προηγούμενο μοντέλο... είπαμε ΔΕΝ διαθέτω πολυτέλειες, αλλά όχι να μας λείπουν και τα βασικά! ;)
Και όσο ακραίος καύσωνας και να πιάσει, στα 10 λεπτά η κοντινότερη παραλία, στη μισή ώρα περίπου η κορυφή του Πηλίου, με 10 βαθμούς διαφορά θερμοκρασίας.
Για τα βράδια, λόγω θορύβου στο μπροστινό δρόμο και παρκάκι, έχουμε και 1 κλιματιστικό...

άντε, τι άλλο να σας τάξω? :)

(και αν κάποιος-α δεν θέλει να μείνει σε μένα, από ότι έχω δει στα λιγότερο γκλάμουρ χωριουδάκια τριγύρω οι τιμές έχουν πέσει πολύ.)

Last edited:
ευχαριστώ για τα μπράβο, αλλά κανένας δεν έρχετε... μας πέφτουν πολλά τα διόδια; ;)
Πάρτε το τραίνο ή ΚΤΕΛ, διαθέτω εγώ αυτοκίνητο για τα τριγύρω.
Τέλος πάντων, μέχρι τις 20 σας πρόλαβαν και είμαστε κλεισμένοι με φίλους από Αθήνα, εκτός avclub.
Αν θέλετε να ρθείτε, επικοινωνήστε μαζί μου, μετά τις 20 μέχρι τέλος του μήνα θα έχω και γω άδεια και ίσως πάω προς Πίνδο κάποιες μέρες. Αν όμως υπάρχει επιθυμία για επίσκεψη μπορούμε να το κανονίσουμε...
Και μες στο Σεπτέμβρη επίσης δεν είναι άσχημα, αν έχετε τότε κάποιες μέρες.
Μέχρι 2 ή 3 άτομα υπάρχει μέρος για να κοιμηθούνε, αρκεί να είναι κάποιοι από τους 1000 καλούς που χωράνε παντού, για να παραμείνει ευχάριστη η παρέα μας!
Και τέλος πάντων, το Πήλιο και η παραλία μας είναι εδώ χειμώνα-καλοκαίρι.
Ίσως θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα νήμα, για να ανταλλάσουμε επισκέψεις, ξενάγηση, φιλοξενία και συζητήσεις από κοντά για τα μέλη μας.
Αν θέλει κάποιος διαχειριστής και συμφωνούν και τα ιδρυτικά στελέχη, να μας καθοδηγήσει.

Να σημειώσω, προς αποφυγή τυχόν αμφιβολιών και ελπίζω χωρίς να παρεξηγηθώ από κανέναν, πως δεν πρόκειται για φαινόμενο που αφορά σε ένα "χίπικο" τρόπο ζωής ούτε είναι κάτι το τόσο εξεζητημένο η προσφορά φιλοξενίας. Κατά τη γνώμη μου αφορά περισσότερο "νοικοκύρηδες" ανθρώπους που έχουν ανοιχτό το σπίτι τους και καλή καρδιά και χαίρονται να γνωρίζουν και να κάνουν παρέα με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Δε με προτιμήσατε την καλοκαιρινή περίοδο, ήρθαν άλλοι φίλοι, δε πειράζει και τώρα που θα χειμωνιάσει το Πήλιο και τα τσιπουράδικα εδώ θα είναι...

Αντιλαμβανεσαι .... οτι το avatar σου ... παραπεμπει σε χρεοκοπια ! :laugh:
Κατι πρεπει να κανεις !!! :laugh:

(πολυ καλη η προταση σου ... και ηθελε κοτσια ... !!!!)

Το μόνο που θα ήθελα εγώ, αν το αποφασίσει ποτέ κανείς να κάνει βόλτα προς τα δω, να έχει κάποια παρουσία στο κλάμπ σαν διαπιστευτήριο.

Όσο για το άβαταρ, εικονίζει μεγάλο Δάσκαλο του Ζεν, πασιφιστή που αποποιήθηκε το πιστόλι και το άφησε να σκουριάζει πάνω στο τραπέζι, ο οποίος αφού βάδισε το μονοπάτι του σε ολόκληρη την ήπειρο που ζούμε και έκανε το λαό του να αποστασιοποιηθεί από τα υλικά αγαθά, διέσχισε τη μεγάλη θάλασσα για να διδάξει στη σύναξη των σοφών της Δύσης.
Ο Δάσκαλος μας έδειξε το δρόμο,να μην είμαστε δούλοι του χρήματος ( Το μάντρα του ήταν "Λεφτα Υπάρχουν" ) και της λαγνείας (μέσω του παθήματος του συνοδοιπόρου του Στροσκαν) αλλά να αναζητήσουμε την εσωτερική γαλήνη, που φωτίζει το πρόσωπό Του στη φωτογραφία...

Απάντηση: Re: Φιλοξενία Βόλος

Ειναι αξιοσημειωτο τι συναισθηματα προξενει μια τοσο ... ΕΠΕ φατσα !

(ΕΠΕ = Ελαχε Περιορισμενης Ευθυνης)

Συγνώμη για το :offtopic:αλλα ΕΠΕ μάλλον ο Έλληνας είναι,αφού στην εξουσία ο ΕΠΕ ήλθε με τις ευλογίες του(εννοώ την ψήφο).
Αυτός καλά κρατεί καλά σημαίνει!!!!