Φίλτροο άνθρακα απορροφητήρα...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Έχει βάλει κανείς? Λόγω κάποιου θέματος που προέκυψε μπορεί να χρειαστεί να βάλω για να αποφύγω το μπουρί. Τί ξέρετε για αυτό? Είναι καλή φάση ή να το αποφύγω πάση θυσία? Καμία εμπειρία? Ευχαριστώ!

Έχει βάλει κανείς? Λόγω κάποιου θέματος που προέκυψε μπορεί να χρειαστεί να βάλω για να αποφύγω το μπουρί. Τί ξέρετε για αυτό? Είναι καλή φάση ή να το αποφύγω πάση θυσία? Καμία εμπειρία? Ευχαριστώ!

Πατροπαράδοτο μπουρί.
Κι εμένα είχε τέτοια πρόβλεψη ο απορροφητήρας αλλά ούτε για πλάκα. Θα πρέπει να είσαι στην τσίτα να το αλλάζεις κλπ. και αν δεν; θα έχεις την τιγανίλα μες στο σπίτι;
Βρες τρόπο για μπουρί και άσε τους άνθρακες για τους ξένους που μαγειρεύουν πολύ πιό ελαφρά από μας και πιό περιστασιακά.

Από όσο ξέρω, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μπουρί, ειδικά για κουζίνα που χρησιμοποιείται καθημερινά για μαγείρεμα.

Ούτε για πλάκα, εκτός και αν είσαι πολύ της υγιεινής διατροφής και τη βγάζεις με βραστά... Άσε που θα μπλέξεις και με φίλτρα οσμών και λοιπά συμπράγκαλα...

Απλά το σκεφτόμουν γιατί το μπουρί αναγκαστικά πρέπει να κατέβει λίγο και είναι και σε βορινό σημείο η έξοδός του... Πάντως όντως αφού θα έχω και προβολάκι στο ταβάνι αλλά και κλιματιστικό εκεί κοντά λίγο ρισκάτο το βλέπω...Άσε που έμαθα από τεχνικούς μεγάλης εταιρίας ότι είναι καλύτερο το μπουρί αλλά και ότι το φίλτρο άνθρακα ΔΕΝ κρατάει φυσικά τους ατμούς αλλά μόνο τις μυρωδιές. Μερικές εταιρίες λένε ότι κρατάει ατμούς αλλά ΜΟΥΦΑ από ότι κατάλαβα...

Και το κόστος που το πας? Καθε 6 μήνες άλλαγμα εστω και εαν δεν εχει χρησιμοποιηθεί