[Φήμες] iPhone SE 2025 ή 16E

Status
Not open for further replies.

koupa

AVClub Addicted Member
25 January 2014
1,496

Στις 19/2 περιμένουμε το νέο SE ή 16Ε όπως φημολογείται.

Σύμφωνα με τις διαρροές θα έχει το σχέδιο του 14 με notch και όχι dynamic island, τον Α18, 8GB RAM και μονή πίσω κάμερα.

Τιμή στα 500$ για να ανταγωνιστεί το αντίστοιχο Google Pixel.

Επειδή έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο μακάρι να μην έχει το φιάσκο του SE 2022 που δεν έκανε ούτε για δεύτερη συσκευή λόγω μπαταρίας. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν και σε 20 μέρες παρουσιάζεται το Nothing Phone 3 που είναι android μεν αλλά "καθαρό" από μπιμπλίκια τρίτων. Αν έχει καλή τιμή το 256 θεωρώ πως θα το αγοράσω.

500 προ φόρων δηλαδή στην Αμερική το 64αρι.
Ελλάδα 599 retail. Το 256 θα έχει 800+
Δεν δείχνει τόσο καλό το deal όπως αρχικά.
Θα δείξει βέβαια.

Last edited:
  • Like
Reactions: koupa

Leak από κινέζικο κατάστημα αναφέρει 64, 128 και 256GB αποθηκευτικού χώρου.
Τραγικό το 64. Και για να πας σε μεγαλυτερη μνήμη θα αρχίσεις να μπαίνεις στα χωράφια του 13 και 14 με καλύτερες κάμερες.

• Like
Reactions: koupa
Έλεγα για το προηγούμενο αλλά εδώ κάποιοι το είχαν πάρει και έλεγαν ότι η μπαταρία του ήταν τραγική. Τώρα έλεγα να έπαιρνα αυτό και πάλι tragic αν έχει τόσο μικρό χώρο. ΟΚ φτηνό είναι και το δικαιολογείς από τη μια να κάνει κάπου εκπτώσεις. Αλλά έτσι;

Το σπασμένο μου ήταν το αρχικό OnePlus Nord με 12/256 και το είχα αγοράσει μόλις βγήκε στα 460€ αν θυμάμαι καλά. Σεπτέμβρη του 2020. Ακόμη και σήμερα στεκόταν άψογα στα πάντα. Δυστυχώς αυτοκτόνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Το τωρινό Nord 4 στα 16/512 παρακαλώ έχει 500€ το ασημί στο Skroutz και έχω δυνατότητα αποφορολόγησης με αποτέλεσμα να βγει πες 410 με τα μεταφορικά.

Το Nothing Phone 2a που είναι και αυτό "καθαρό" Android έχει 380 με ΦΠΑ το 12/256.

Δεν ξέρω αν αξίζει τελικά ο τόσο χαμός. ΟΚ έχω Mac Mini, iPad και έλεγα να κάνω την τριάδα. Αλλά μάλλον θα το ξεχάσω πάλι. Για τα "μεγάλα" δεν το σκέφτομαι καθώς δεν το χρησιμοποιώ πλέον τόοοοοσο πολύ. Καλά για κάμερες κτλ ούτε συζήτηση. Τα βασικά. Ομιλία, κανένα mail, κουτσομπολιό στο FB, χαζολόγημα όταν είμαι εκτός σπιτιού κτλ.

Οταν η απλ θελει να σπρωξει την ΑΙ και ανεβαζει τη βασικη μνημη, δε νομιζω να αφησει τη χωρητικοτητα τοσο χαμηλα....

Τελικά το Macworld είχε δίκιο και όχι ο Κινέζος. Άλλαξε για τα καλά το iPhone. Πάει το "φτηνό". Θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο σκοτώνει κατά κάποιο τρόπο τα μεταχειρισμένα.

Status
Not open for further replies.