[Φήμες] Samsung Galaxy S IV

Status
Not open for further replies.
Ακόμη και η Alcatel έχει καλύτερο σχεδιασμό στα κορυφαία μοντέλα της (Idol X).

Έχει δίκιο ο Τάσος , έγινε Apple και η Samsung , θα βλέπουμε τα κινητά της και θα μας πιάνει χασμουρητό.

....τα "περί ορέξεως" εννοούνται....αλλά το iPhone 5 για χασμουρητά???...δε νομίζω....τελοσπάντων....

τωρα μόνο? από το 4 φαινόταν η... "κατρακύλα" βαρεμάρας (ειδικά στο OS...)

Οσο για S4.... τα χαρ/κα του ειναι απαίχτα φυσικά, ποίημα η οθόνη, το σχεδιαστικό δε νομίζω ότι θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά... η φαμίλια των galaxy SX (όπως και κάθε σειρά κινητών) πάνω κάτω στα ίδια σχεδιαστικά μονοπάτια κινείται. Ούτε κρύο ούτε ζέστη λοιπόν.

Re: Απάντηση: [Φήμες] Samsung Galaxy S IV

τωρα μόνο? από το 4 φαινόταν η... "κατρακύλα" βαρεμάρας (ειδικά στο OS...)

Οσο για S4.... τα χαρ/κα του ειναι απαίχτα φυσικά, ποίημα η οθόνη, το σχεδιαστικό δε νομίζω ότι θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά... η φαμίλια των galaxy SX (όπως και κάθε σειρά κινητών) πάνω κάτω στα ίδια σχεδιαστικά μονοπάτια κινείται. Ούτε κρύο ούτε ζέστη λοιπόν.
Διαφωνάω. Το Iphone4 είναι ότι καλύτερο βγήκε. Είναι η κληρονομιά του Jobs. Τα προηγούμενα ήταν οδοντόκρεμες και τα δύο επόμενα απλές βελτιώσεις. Ειδικά το 5 καλό χρυσό γρήγορο και άγιο αλλά ατσούμπαλο και άκομψο (αφού ψήλωσαν την οθόνη έπρεπε να κόψουν τα περιθώρια πάνω κάτω και θα ήταν διαμάντι. Τώρα είναι φο μπιζού. Tο 4 είναι το σωστό νούμερο στα Iphone. Για το iOS συμφωνάω. Μετά το 4 μια μουχλίλα αποπνέει κάθε νέα έκδοση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Φήμες] Samsung Galaxy S IV

Διαφωνάω. Το Iphone4 είναι ότι καλύτερο βγήκε. Είναι η κληρονομιά του Jobs. Τα προηγούμενα ήταν οδοντόκρεμες και τα δύο επόμενα απλές βελτιώσεις. Ειδικά το 5 καλό χρυσό γρήγορο και άγιο αλλά ατσούμπαλο και άκομψο (αφού ψήλωσαν την οθόνη έπρεπε να κόψουν τα περιθώρια πάνω κάτω και θα ήταν διαμάντι. Τώρα είναι φο μπιζού. Tο 4 είναι το σωστό νούμερο στα Iphone. Για το iOS συμφωνάω. Μετά το 4 μια μουχλίλα αποπνέει κάθε νέα έκδοση.

Για το OS αναφέρομαι περισσότερο. το σχεδιαστικό κομμάτι ηταν οντως κατι διαφορετικο, άσχετα εμένα αν με ξένισε αρκετά με τις γωνίες και τα ρετρό στρογγυλά κουμπάκια τους. Το συνήθισα πλέον. το 5 σχεδιαστικά μου "καθεται" καλύτερα.. αλλά το OS... με τα βιας στο ipad μόνο το δέχομαι..

Πρόβλεψη: το galaxy s vi, θα είναι ίδιο σε διαστάσεις με το note των 7 ιντσών και η Samsung θα βγάλει σειρά ρούχων με ειδική, τεράστια τσέπη σαν μάρσιπο για να το χωρέσει με auto lock του κινητού μόλις κλείσει το ειδικό ΠΛΑΣΤΙΚΟ φερμουαρ της τσέπης στο ίδιο, ΥΠΕΡΟΧΟ φινίρισμα με το κινητό. Θα είναι 17πύρηνο με εφεδρικό 2Χ8 core cluster με έναν εφεδρικό για τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Μπορει τελικα σαν σχεδιο το s4 να μην ειναι εντυπωσιακό αλλα σίγουρα ειναι πιο ωραιο απο το s3.
Αυτή η μιξη του note με το s3 μου αφήνει καλύτερη αισθηση ισως επειδη οι καμπυλες ειναι πιο απαλες...
Παντως το πιο θετικο στον σχεδιασμό του ειναι οτι κατάφερε να εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα μικροτερο μεγεθος απο το s3.
Απο εκει και υστερα στο hardware για αλλη μια φορα τούμπανο και με νεες προσθηκες στο software.
Μενει να δουμε τα πρώτα review και φυσικά να το πιάσουμε στα χερια μας ωστε να δουμε τι αξιζει πραγματικά...
Παντως οσοι έχουν το s3 δεν νομιζω πως στερούνται τιποτα εκτος απο την μεγαλύτερη οθονη σε μικρότερο μεγεθος.
Άλλωστε πολλα απ τα νεα καλούδια του s4 οπως εχει ανακοίνωση η samsung θα περασουν σε επομενη αναβάθμιση και στο s3 ( λέγεται στην 4.2.2)

Για να δουμε θα ξεπεράσει στο ιδιο χρονικό διάστημα τα 50 εκατομμύρια πωλήσεων του s3;

Galaxy-S4-vs-Galaxy-S3-looks-the-same-worth-the-upgrade.jpg

Κτήνος και χωρίς ανταγωνισμό στα specs αλλά δίχως optimised software τι να το κάνεις το διαστημικό hardware.
Και ένα ωραίο συγκριτικό διαστάσεων
------

galaxy-s4-iphone-5-htc-one-xperia-z-big_zps9f1afea3.jpg

Και μονο που βλεπω τις 2 τελευταιες φωτογραφιες καταλαβαινω οτι σιγουρα ειναι καλυτερο εμφανισιακα απο το S3 (το οποιο δεν βλεπεται μπροστα του) και σιγουρα εχουνε φτιαξει το ποιο μικρο κινητο στις 5". Ειναι πραγματικα πολυ μικρο το πλαισιο. Μαλλον βιαστηκανε πολλοι να το κραξουνε.

edit by airb:

icon1.png
Το νήμα κλειδώνει συνέχεια εδώ: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.