[Φήμες] Samsung Galaxy S7 και S7 edge

Status
Not open for further replies.

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,738
Λιβαδειά

s7angle-930x621.png

Από τον γνωστό @evleaks, καταφθάνουν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες των νέων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, που η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες ότι ο σχεδιασμός των νέων Galaxy S είναι σχεδόν ίδιος με την προηγούμενη γενιά, για την οποία άλλωστε η Samsung είχε λάβει αρκετές θετικές κριτικές. Σε σχέση με τα περσινά Galaxy S6 και Galaxy S6 edge όμως, η Samsung προσθέτει θύρα microSD ενώ μία ακόμη πληροφορία αναφέρει ότι τα νέα μοντέλα θα είναι αδιάβροχα. Καμία αλλαγή δεν αναμένεται και στις διαστάσεις της οθόνης για κάθε μοντέλο, παραμένοντας στις 5.1 ίντσες για το Galaxy S7 και στις 5.5 ίντσες για το S7 edge, πάντα με ανάλυση 1440 x 2560 quad HD.

Ο τομέας της αυτονομίας είναι ένας ακόμη λόγος που θα ξεχωρίζουν τα νέα μοντέλα, με μπαταρίες 3000mAh και 3600mAh αντίστοιχα έναντι 2550mAh και 2600mAh των Galaxy S6 και Galaxy S6 edge, φτάνοντας ακόμα και τις 17 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο με τη φωτεινότητα ρυθμισμένη στο ανώτερο επίπεδο.

Όλες οι πληροφορίες για τις νέες ναυαρχίδες της κορεατικής εταιρείας θα γίνουν γνωστές στις 21 Φεβρουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση της Samsung.

f1ef1fd06951784fb381757a4a190813.jpg

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6)

Πρωτοποριακό το 7άρι αφού θα δέχεται εξωτερική sd.Άντε με το καλό στο 8άρι να βάλουν και αποσπώμενη μπαταρία.
Ε ρε κατάντια...Να κοροιδεύεις τόσα χρόνια την Apple και να τρως κουσούρια του μηλόφωνου στην μάπα μετά.
Τουλάχιστον οι κάτοχοι iphone όταν βγάζουν selfie,φαίνεται στην πλάτη το μηλαράκι και "δείχνουν" ότι αγόρασαν κάτι πανάκριβο.
Ετούτοι εδώ είτε έχεις Samsung των 80 ευρώ είτε των 1000,ένα και το ίδιο.:smash:

Last edited:
Αν σε ενδιαφερουν τι λενε οι αλλοι, μπορει ναι, να είναι το ιδιο.
Αν παρεις όμως το τηλεφωνο για σενα, ξερεις ότι είναι τηλεφωναρα !!!

Τουλάχιστον οι κάτοχοι iphone όταν βγάζουν selfie,φαίνεται στην πλάτη το μηλαράκι και "δείχνουν" ότι αγόρασαν κάτι πανάκριβο.
Ετούτοι εδώ είτε έχεις Samsung των 80 ευρώ είτε των 1000,ένα και το ίδιο.:smash:

Μα αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες διαφορές των 2 αγοραστικών κοινών. Οι μεν αγοράζουν κάτι για να δείχνονται και οι άλλοι για να κάνουν δουλειά! :ernaehrung004:

Το S6 πάντως ήταν στα 2-3 καλύτερα κινητά του 2015 , και σε κάμερα και σε οθόνη η Samsung είναι κορυφή και η κατασκευή σε σχέση με το S5 φαίνεται πολύ πιο upmarket (λόγω μικρού πάχους και μέταλλου/γυαλιού).

Εκτός απο την LG όλοι οι υπόλοιποι έχουν εγκαταλείψει την αποσπώμενη μπαταρία , το αρνητικό όμως είναι ότι το G4 είναι μια "πλαστικούρα" που φαίνεται φτηνό δίπλα σε άλλες ναυαρχίδες.

Σωτήρη,εκτός από το πρώτο iphone,δεν έχω ξαναμπλέξει με την apple.Όλα μου τα smartphone ήταν και είναι Samsung.
Με λύπη μου βλέπω όμως την Samsung να αντιγράφει την Apple σε αυτά που κατά καιρούς κοροιδεύαμε τους μηλαράκηδες.
Ποιος δεν θυμάται την εξαιρετικά πετυχημένη διαφήμιση στο αεροδρόμιο με τους iphonάκηδες να είναι κολλημένοι δίπλα από μία πρίζα για να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους;
Ευτυχώς που το Edge διαφέρει γιατί το απλό S6 και απ´ότι βλέπω και το S7,είναι πιστή αντιγραφή του iphone.
Tο τι είναι τηλεφωνάρα και πως προσδιορίζεται,για τον κάθε χρήστη είναι διαφορετικό.Άλλος θέλει benchmarks,άλλος μέγεθος οθόνης,άλλος μηδενικά lags,άλλος καλή φωτογραφική,άλλος αναγνωρισιμότητα και η λίστα είναι ατελείωτη.
Φραγκίσκο,επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το ότι "οι Άλλοι" αγοράζουν android για να κάνουν δουλειά.
Δηλαδή πόσες και αν θες και ποιές είναι αυτές οι δουλειές που γίνονται καλύτερα στο S6 από το iphone?
Aς μην γελοιόμαστε.Αν τα 2 τηλέφωνα είχαν την ίδια τιμή,πάρα πολλοί λίγοι θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν Samsung/LG κτλ.

Καλό είναι να μην αναπαράγουμε τις ανοησίες των αιφονάκηδων (είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα όταν η Apple αντιγράφει τους πάντες και τα πάντα τόσα χρόνια) , το S6 είναι γνήσιο Samsung με τον σχεδιασμό να έχει αποτελεί εξέλιξη όχι απλά του S3 αλλά ακόμη και του Galaxy Nexus .

maxresdefault.jpg

Όσο τι θα γινόταν αν το iphone 6S είχε την ίδια τιμή με το S6 , εγώ πάντως θα μπορούσα να πάρω με επιδότηση να πάρω το iphone πολύ φτηνότερα απο το S6 αλλά με ενδιαφέρει να έχω το καλύτερο τηλέφωνο και όχι να πουλάω μούρη στις καφετέριες , άσε που τα itunes και οι υπόλοιπες βλακείες του μήλου με εκνευρίζουν αφάνταστα.

Φραγκίσκο,επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το ότι "οι Άλλοι" αγοράζουν android για να κάνουν δουλειά.
Δηλαδή πόσες και αν θες και ποιές είναι αυτές οι δουλειές που γίνονται καλύτερα στο S6 από το iphone?
Aς μην γελοιόμαστε.Αν τα 2 τηλέφωνα είχαν την ίδια τιμή,πάρα πολλοί λίγοι θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν Samsung/LG κτλ.

Οι μπύρες στο τέλος προσδιόρισαν το ύφος τον γραφόμενων μου :)

To Ηype πάντως υπάρχει για κάπιοιυς, όπως και πάρα πολλές διαφορές στα 2 λειτουργικά, εγώ προσωπικά είμαι wpάκιας, καμία λογική λοιπόν, ο καθένας οτι τον βολεύει/εκφράζει :)

Re: Απάντηση: [Φήμες] Samsung Galaxy S7 και S7 edge

Πάρα πολλές , από την ποιότητα των φωτογραφιών που είναι τουλάχιστον μια κλάση πιο πάνω στο Samsung έως την ποιότητα απεικόνισης της AMOLED σε σχέση με την ξεπλυμένη IPS.

Έχω από το πρώτο Note, που θεωρώ την καλύτερη σειρά κινητών ever (μαζί με τα communicator της Nokia και τα P της SonyErricson). Το πιο σπουδαίο από όλα για μένα είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Με τα Note, αν και η αλλαγή ήταν το πιο εύκολο πράγμα, δεν χρειάστηκα να το κάνω ποτέ. Μοναδική περίπτωση θα ήταν να έχω ξεμείνει σε κανένα αεροδρόμιο και να κωλοβαράω με κάποιο παιχνίδι. Σε καθημερινή (και μάλιστα σκληρή) χρήση, με όλα ανοιχτά (bluetooth, 3G internet, NFC, high brightness) άνετα μέχρι και 2 μέρες. Ακόμα και την 2η μπαταρία που είχα αγοράσει, καθόταν μέσα στην τσάντα του PC, χωρίς λόγο.
Με τον ερχομό της σειράς 6 και του edge, μου άρεσε μεν το σχέδιο, αλλά δεν είχε καλή μπαταρία για μένα, και έλειπε η SD. Το Note 5 ήταν απλά χωρίς λόγο ύπαρξης.
Στο 7 λοιπόν βλέπω αυτό που ήθελα, για να με κάνει fan της σειράς. SD, μεγάλη μπαταρία, μεγάλη οθόνη και ακόμα καλύτερα αδιάβροχο. Η έλλειψη αποσπώμενη μπαταρίας μου είναι παντελώς αδιάφορη. Ειδικά με τις τιμές που έχουν πια τα powerbanks. Και είναι και universal. Άσε που έχει και wireless fast charge. 2 ώρες για wireless φόρτηση? Τέλειο.
Αυτό που με ενοχλεί στον τρόπο που φέρεται πια η Samsung, είναι στην πολιτική τιμολόγησης. Δεν μπορείς να χτυπήσεις την Apple τιμολογιακά, δε γίνεται. Είναι fashion item και κοστολογείται σύμφωνα. Για υτό και έχει τεράστια κέρδη σε σχέση με το κόστος.
Αντίθετα με την Samsung ξέρεις ότι παίρνεις πραγματικό value, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει. Και όταν αλλάζουν πια κάθε 6 μήνες ναυαρχίδα, δεν γίνεται ρε φίλε να είναι στα 800.
Πάντως ψήνομαι τρελά για το S7 edge. Για να δούμε πως θα είναι πραγματικά.

To sd card χρειάζεται , έχεις πχ. τα video και την μουσική σου , μόλις πάρεις νέο κινητό την βάζεις μέσα και τελείωσες , ούτε μεταφορές αρχείων ούτε τίποτα.

Όσο αφορά την μπαταρία , στο S6 κρατάει όσο στο Note 3 με Kitkat , δηλαδή τις δυο ημέρες τις έχεις σίγουρες, άσε που φορτίζει σε μία ώρα (fast charge) και έχει και wireless charge όταν η Apple ακόμη ψάχνεται (γύρω στις 3.5 ώρες για να φορτίσει , lol).

Έρχεται στις 21 Φεβρουαρίου το Galaxy S7

Με την MWC 2016 να είναι περίπου 20 μέρες μακριά, πληθαίνουν συνεχώς οι φήμες για τις συσκευές που θα δούμε στην μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση για mobile συσκευές. Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει φυσικά πάνω στους Κορεάτες, καθώς τόσο η LG όσο και η Samsung αναμένεται να παρουσιάσουν στην Βαρκελώνη τις νέες τους ναυαρχίδες, LG G5 και Samsung Galaxy S7 αντίστοιχα. Η LG μας έχει ήδη ενημερώσει ότι θα πραγματοποιήσει event στις 21 Φεβρουαρίου, στο οποίο θα δούμε το νέο G5. Την ίδια μέρα επέλεξε και η Huawei για να παρουσιάσει μια νέα συσκευή. Τι θα κάνει όμως η Samsung;​

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε η επίσημη Samsung η 21η Φεβρουαρίου είναι η μέρα που θα δούμε επίσημα και το Galaxy S7.

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, τότε θα δούμε δύο εκδόσεις του Galaxy S7, την απλή και την Edge, με κυρτή οθόνη. Και οι δύο εκδόσεις αναμένεται να κυκλοφορήσουν με Exynos 8 8890 ή Snapdragon 820 (ανάλογα την περιοχή), με 4 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32 GB ή 64 GB.

Μένει να δούμε τι θα μας παρουσιάσει και επίσημα σε τρεις εβδομάδες η Samsung, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι οι φίλοι των smartphones δεν θα το κουνήσουν από το σπίτι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, καθώς θα παρουσιαστούν οι νέες ναυαρχίδες των Huawei, LG και Samsung.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6)

Απάντηση: Re: [Φήμες] Samsung Galaxy S7 και S7 edge

Καλό είναι να μην αναπαράγουμε τις ανοησίες των αιφονάκηδων (είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα όταν η Apple αντιγράφει τους πάντες και τα πάντα τόσα χρόνια) , το S6 είναι γνήσιο Samsung με τον σχεδιασμό να έχει αποτελεί εξέλιξη όχι απλά του S3 αλλά ακόμη και του Galaxy Nexus .

maxresdefault.jpg

Όσο τι θα γινόταν αν το iphone 6S είχε την ίδια τιμή με το S6 , εγώ πάντως θα μπορούσα να πάρω με επιδότηση να πάρω το iphone πολύ φτηνότερα απο το S6 αλλά με ενδιαφέρει να έχω το καλύτερο τηλέφωνο και όχι να πουλάω μούρη στις καφετέριες , άσε που τα itunes και οι υπόλοιπες βλακείες του μήλου με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Εννοείται ότι κι εγώ μισώ τους γελοίους περιορισμούς της Apple γι αυτό και μετά το πρώτο,ουδέποτε ξαναπήρα iphone.
Το ότι είναι "γνήσιο Samsung" βέβαια,είναι θέμα του ποιά γωνία/γωνίες του τηλεφώνου κοιτάς.:ernaehrung004:
b001a81.jpg

Xiaomi-το Redmi Note 2- πήρα στη σύζυγο και είμαστε κατενθουσιασμένοι για τα 124 ευρώ που μου στοίχισε.Αν κρατήσει και πάνω από 1 χρόνο θα κάνουμε πανηγύρι.

Δεν είναι μόνο η sd και η ανόητη πολιτική δήθεν λεπτών συσκευών με εξογκωμα τον φακό της κάμερας αλλά και το εμπόδιο στο να έχεις ρουταρισμενο τηλέφωνο.
Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί εφαρμογές που απαιτούν ρουτ πράγμα που πλέον δεν μπορείς να έχεις σε Samsung αν θέλεις να κρατήσεις την εγγύηση.
Αν δεν αγόραζα Samsung θα κοιτούσα για Xiaomi ή Huawei , πρέπει να φτιάξουν λίγο το UI τους όμως.:ernaehrung004:

Μεσα στην εβδομάδα περιμένω το xiaomi note prime και μετά από καιρό θα δω ξανα που βρίσκεται το UI της miui.
Πάντως η emui της Huawei είναι χαλαρά πιο απολαυστική από τις τσόντες ιδεών του touchwiz.
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια ( από τότε που είχα το HD2 ) που λογο emui δεν χρησιμοποιώ launcher.

Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

Έχοντας δει αμέτρητα leaks για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και renders, έφτασε η ώρα να δούμε την πρώτη live εικόνα αυτού που λέγεται ότι είναι το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S7, που ανακοινώνεται 21 Φεβρουαρίου.​

Η φωτογραφία έρχεται από το Βιετνάμ και δυστυχώς μας δείχνει μόνο την πίσω πλευρά του Samsung Galaxy S7, όμως ακόμη κι έτσι παίρνουμε τις πληροφορίες μας. Βλέπουμε το εξόγκωμα της κάμερας να έχει μειωθεί όπως είχε ακουστεί στις φήμες.

Επιπλέον υπάρχουν κυρτές καμπύλες στην πλάτη ενώ δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το εάν έχει κατασκευή από γυαλί ή από πλαστικό. Είναι πολύ πιθανό η Samsung στο συγκεκριμένο prototype να έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικό υλικό για να μην τα αποκαλύψει όλα πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Επιβεβαιώνονται παλαιότερες πληροφορίες που έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσουν δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820 και μια με Exynos 8890, με τον δεύτερο να δίνει 15% καλύτερη απόδοση σε CPU και GPU tests. Επίσης, αναφέρεται ότι είναι αδιάβροχο με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας, η οποία πηγαίνει από το 0 στο 80% μέσα σε 30 λεπτά.

Η Britecell κάμερα στην πλάτη λέγεται ότι είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7. Όσο για την τιμή, στο Βιετνάμ το Samsung Galaxy S7 θα κοστίζει περίπου 740 δολ. ενώ το Samsung Galaxy S7 edge, 890 δολ.

Η διαρροή μοιάζει να είναι αξιόπιστη, αλλά κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

Αυτό φέρεται να ειναι το νέο Galaxy S7 Edge (SM-G9350) και σκοράει 134.704 points στο AnTuTu benchmark test...

Samsung-Galaxy-S7-Edge-Live-Image-Leak.jpg

samsung-galaxy-s7-live-570.jpg

[via] . [via]
(Sent from Xperia Z4 tablet)

Πολύ άσχημο! Ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν αυτά τα leaks.

Status
Not open for further replies.