Firmware Version 1.05 for UFS 910si (20210105) and UFS 910sw

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Mit der Software 1.05 werden folgende Verbesserungen und Neuerungen erzielt:
Verbesserungen:

* Automatik Mode bei 576i, 720p
* Lippensynchronität
* Festplatten/Partitions-Auswahl bei Timeshift
* Software-Download: Kanalliste und Software wieder gleichzeitig lad- und installierbar
* Suchlauf
* Teletext
* Formatumschaltung bei 16:9 Sendungen bei Timeshift/Wiedergabe über Scart
* Dolby Digital Problem bei Aufnahmen

Neuerungen:

* Kanal für Zeitaktualisierung einstellbar
* Dateisystem-Prüfung durchführbar über Service-Menü

Um die Firmware mit einem USB Stick aufzuspielen, gehen Sie bitte wie folgt vor:

WinZip-Datei ufs910_fw1.05.zip entpacken und Update wie in "Anleitung für Update über USB Stick" beschrieben durchführen

DVR-Manager zum einspielen von Software und editieren von Kanallisten

Um den Receiver UFS 910 in Verbindung mit dem DVR-Manager nutzen zu können sollte folgendes beachtet werden:

Der Receiver besitzt die feste IP-Adresse: 192.168.1.100.
Damit der DVR-Manager für Softwareupdate und editieren von Kanallisten verwendet werden kann, sollte am PC (Systemsteuerung -> Netzwerk- und Internetverbindungen -> Netzwerkverbindungen -> LAN-Verbindung -> Eigenschaften -> Eigenschaften von Internetprotokoll (TCP/IP)), z.B. die IP-Adresse 192.168.1.101, verwendet werden.​

Και για τους μη γερμανομαθείς

Changelog

Fixes

* Automatic mode at 576i & 720p
* Lipsync
* HDD partition options with Timeshift
* Software-Download: Channellists & Software again installable at one time
* Channelsearch
* Teletext
* 16:9 format shift from 16:9 broadcast with Timeshift/Play on Scart connector
* Dolby Digital record problem

New

* Channel for automatic timeadjustement can be set
* Filesystem Check can be selected from the Service-Menu

Κουράστηκαν πολύ εκεί στην Kathrein να το φτιάξουν;

πριν πάω να αγοράσω κάτι , θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα έχει 1.1 ... θα στοχεύω κα'ελάχιστο 5 δορυφόρους με την νέα εγκατάσταση ...

Το ποσταρα και στο αλλο ποστ για το θεμα χωρις να δω οτι υπαρχουν 2 ποστ!!

Πολυαναμενομενο το 1.05 , αλλα δυστυχως χωρις Disecq 1,2 - 1,2... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να γινει πραξη, την στιγμη που ηδη κυκλοφορει τουλαχιστον μια ανεπισημη λυση. Οποιος το δοκιμασει ας γραψει εντυπωσεις..

Το έβαλα χθες το βράδυ και το μόνο που πρόσεξα είναι η γραμματοσειρά στα menu, η οποία είναι πιο ευχάριστη στο μάτι.
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και ο δέκτης λειτουργούσε και πριν με τα δύο Cam κανονικά και δίχως τα διάφορα προβλήματα που διαβάζω ότι παρουσιάζει .
Το μόνο που με πειράζει και εμένα πολύ, είναι ότι δεν άλλαξαν το Diseqc 1.0.

Τις συχνοτητες του πολωνικου πακετου τις κατεβαζει?11278 V27500 2/3Mediaguard2HB-7A
11449 H27500 2/3MPEG-4/HD
Conax
HB-7AΔιοτι με το 1,4α ο δεκτης κολλουσε

Εγώ εχω περάσει το AAF_1_4a.Πως θα περάσω τη νέα version 1.05? Πάνω στο ΑΑF 1.4 H θα κάνω update πάνω στο ίδιο.

περασε κανενας το 1.05?αν ναι δουλευη το ftp?σε εμενα δεν δουλευη..ξερει κανενας τιποτα?

μαλλον κανεις δεν το περναει διοτι ειναι original ολοι περιμενουν το ανεπισημο λογισμικο αν και διαβασα οτι εαν βαλεις τον 1,05 στην flash και εχεις στο usb το 1,4a διορθωνονται ορισμενα προβληματα του δεκτη οπως αυτο με τις συχνοτητες .( New firmware 1.05 with AAF1.04 functionality BA ! Karma: 2 Hello Guys,
Are you waiting the new AAF, or do it your self?
I done that early night!
Advantages:
-emu with AU working now
-Web If working like last AAF
-channels with 8PSK FEC 3/4 now scan
Disadvantages:
-badly working OSD. Working, but with some tricks
-auto DiseqC swith doesn't working, only manual (but this can change soon)

@george664

Χρόνια πολλά για την ονοματική σου Εορτή και φυσικά σε όλους τους εορτάζοντες.
Όπως ανέφερα παραπάνω, πέρασα το 1.05 αλλά λειτουργώ τον δέκτη με ένα Diablo και το original image και έτσι δεν έχω την δυνατότητα να δώσω πληροφορίες που σχετίζονται με τα διάφορα EMU και plugins.
Τα HD κανάλια των συχνοτήτων που ανέφερες δεν ανοίγουν με το Diablo οπότε δεν μπορώ να δω εάν κολλάνε. Μήπως όμως αυτό το κόλλημα οφείλεται στο EMU που χρησιμοποιείς και όχι στο δέκτη?
Αυτό το λέω διότι στο Ελβετικό (έχω κάρτα) και το Πρεμιερε που παρακολουθώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα - κόλλημα.
Παρατήρησα όμως ότι ένα πρόβλημα που υπήρχε μεταξύ του Diablo και του UFS910 (παρ' ότι το πρόβλημα λυνόταν ρυθμίζοντας το Diablo απ' ευθείας στο CAS) και συγκεκριμένα με τις ρυθμίσεις του Diablo, όπου έπρεπε να πηγαίνεις μια γραμμή παραπάνω για να κάνεις αλλαγές, δεν υπάρχει πλέον.

φιλε yaZoo ευχαριστω πολυ για την ενημερωση νομιζω οτι υπαρχει προβλημα γενικα με τον δεκτη και οχι με το emu διοτι τις συχνοτητες αυτες δεν τις κατεβαζει ο δεκτης ουτε με η χωρις emu εαν προσπαθησεις να τις κατεβασεις θα μας λυσεις την απορια

Τα κανάλια (scrambled only) που κατέβηκαν απο την 11258 είναι 19, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ΗΒΟ HD. Από αυτά τα κανάλια δεν ανοίγει κανένα με την Diablo.
Από την 12265 κατέβηκαν τα Polsat Sport HD test & HBO HD test τα οποία επίσης δεν άνοιγαν. Τα υπόλοιπα τρία (ΗΒΟ, ΗΒΟ2 και HBO Comedy) ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα με τον αγγλικό ήχο και με την πολύ καλή εικόνα.
Εκείνο που παρατήρησα όμως στην 12265, ήταν ότι βάζοντας στις ρυθμίσεις του δέκτη DVB Type - DVB-S2(HDTV) και στο FEC - 8PSK 2/3 δεν μου έδειχνε παρουσία καναλιού στο Signal Quality. Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις σε DVB-S και FEC - Automatic ο δέκτης κατέβασε τα πέντε κανάλια.
Μήπως λοιπόν τα Polsat Sport HD test και HBO HD test από την 12265 δεν εκπέμπουν ακόμη κανονικά σε HD?
Το ρωτάω αυτό γιατί δεν έχει λογική να αναγνωρίζει τα άλλα HD κανάλια και όχι αυτά τα δύο.

φιλε yaZoo δεν αναφερομε για αυτες τις συχνοτητες αλλα για τις 11278 V 27500 2/3- 11449 H 27500 2/3 αυτες παρουσιαζουν τα κοληματα στον δεκτη

Καλά εάν σου πω πως πήγα σε αυτές τις συχνότητες δεν θα το πιστέψεις.
Συγγνώμη !!!!

Στην 11278 V ο δέκτης βρίσκει τρία HD κανάλια, τα Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD και το National Geo. HD.
Στην 11449 Η βρίσκει δύο, το Discovery HD και το Filmbox HD.
Επαναλαμβάνω όμως ότι με το Diablo δεν μπορώ να εξετάσω τα κανάλια για να σου πω εάν κολλάει ο δέκτης.

Ο δέκτης με το προηγούμενο λογισμικό κολλούσε μόνο με την επιλογή των συγκεκριμένων καναλιών, ακόμα και στην αναζήτηση της συχνότητας.
Το γεγονός ότι σου επίτρεψε να κατεβάσεις τα κανάλια πιθανολογεί ότι το πρόβλημα εξαλείφθηκε.

@bil31
Απ' ότι έχω διαβάσει το FTP με το original image δουλεύει μόνο με το DVR Manager της Kathrein.

παιδια επειδη ειμαι αναμεσα στον dm 800 και τον kathrein θελω να μαθω εκτος απο τον kathrein σαν δεκτη χρειαζομαι και τιποτα αλλο για να κανω "παιχνιδια" με πακετα καναλιων η απλος με το δεκτη και καποια software θα κανω την δουλεια μου.
sorry αλλα ειμαι καινουριος και δεν ξερω πολλα πραγματα να μαθω θελω!
Αν μπορει καποιος να μου στειλει ενα pm.