Flat με ενσωματωμένο DVD player

G. Sakkas

Established Member
18 June 2006
153
Μια και στην κρεβατοκάρα δεν υπάρχει χώρος για οριζόντια τοποθέτηση DVDplayer κάτω από την τηλεόραση και λαμβάνοντας υπόψη ότι τα player δεν τοποθετούνται και δεν παίζουν κάθετα (παράλληλα με τον τοίχο), δημιουργείται το ερώτημα.
Υπάρχουν επίπεδες τηλεοράσεις με ενσωματωμένο DvdPlayer (γνωρίζοντας όλα τα σχετικά προβλήματα των λύσεων τύπου combo)?
Για να δώσω και κάποια απάντηση (μη νομίζετε ότι δεν έψαξα...) υπάρχει η Funai σε 14' και 19' (νομίζω).
Άλλες ? (ανεξαρτήτως διαστάσεων).
Thanks

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω, εαν συμβαίνει αυτό που λες, αυτό που ξέρω και μάλλιστα είναι υλοποίηση της LG, είναι ενσωματωμένος σκληρός δίσκος 80gb, εαν δεν κάνω λάθος, βέβαια, μαλλον θα σε απογευητεύσω διότι οι ίντζες της εν λόγω υλοποίησης ξεκινούν από τις 40"κάτι που είναι κομμάτι δύσκολο για να χωρέσει σε οποιαδήποτε κρεβατοκάμαρα.-bye-

Τι να τις κάνει από την Αμερική.Πάντως εγώ αυτή την είχα δει στον Κωτσόβολο.Από ιντερνετ μόνο αυτές οι δύο Funai.

Τι να τις κάνει από την Αμερική.Πάντως εγώ αυτή την είχα δει στον Κωτσόβολο.Από ιντερνετ μόνο αυτές οι δύο Funai.

:chinscratch: Αν και δε το καταλαβα το πνευμα σου,ο σκοπος ηταν να παρει μια ιδεα περι μοντελων ωστε να ψαξει για αντιστοιχα στην Ελλαδα(ευρωπη)!
Παρολα αυτα να και μερικα "ευρωπαικα"! -bye-
http://shopping.kelkoo.co.uk/b/a/ssc_100298023_lcd_dvd_combi.html

Απλά εννοούσα ότι τα περισσότερα μοντέλα από αυτά που είδα στο λίνκ σου δεν εισάγονται καν.

Απάντηση: Re: Flat με ενσωματωμένο DVD player

Φίλε νομίζω πως η Schaub Lorenz έχει βγάλει 20"

Και εγω αυτην ειχα δει σε Κωτσοβολο & μου φανηκε ομορφη &
εξυπηρετικη για την κρεβατοκαμ.δεν ξερω εαν παιζει τωρα το
συγκεκριμενο μοντελο γιατι το ειδα περυσι..

η 14 funai πόσο πάει περίπου και που την είδες φίλε G.SAKKAS?

Άσχετο άλλα μήπως έκανες στρατό στην Κω?

Καλημερα κι απο εμενα παιδια -bye-
Η δικη μου γνωμη για το φιλο ειναι να προσπαθησει να βρει καποιο χωρο ωστε να βολεψει καπου ενα dvd player. Γιατι καλα ολα αυτα τα περι χωρου, αλλα αν παθει κατι το dvd player ή η τηλεοραση, τοτε οταν θα το δωσει για επισκευη, δεν θα εχει τιποτα απο τα δυο. Εξαλλου ειναι και στην πραξη αποδεδειγμενο οτι διαφορετικη ποιοτητα εχουν οι combo συσκευες που προσπαθουν να κανουν διαφορα πραγματα να δουλεψουν με μια συσκευη και διαφορετικα ειναι τα μηχανηματα που κανουν ενα συγκεκριμενο σκοπο.
Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου αποψη επι του θεματος... Οποιες διαφωνιες καλοδεχουμενες :grinning-smiley-043

Φίλοι, συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά βρισκόμουν εκτός Αθηνών.
Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε (και ελπίζω να βοηθήθηκαν περισσότεροι από μένα).
Καλή η Flat εισαγωγής όπως πρότεινε ο Dion999 αλλά είναι εισαγωγής με τα γνωστά - άγνωστα προβλήματα (μη δοκιμασμένες, ελάχιστη ύπαρξη review- ειδικά σε αυτή τη κατηγορία. εγγύηση, service κλπ)
Ψάχνοντας και αφού είδα Shaub Lorenz, Funai (ή F&U) σε διάφορες ίντσες, με αρκετά προβλήματα - ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα, βλέπω και την νέα F&U 20´, σε μαύρο χρώμα, με ενσωματωμένο dvd με δυνατότητα divx, hdmi input και ανάλυση 1400χ900 (αντί των χ768) και σημαντικά καλύτερη στο τηλεοπτικό σήμα. Τιμή στα 429 ευρώ στο Mediamarkt. Μάλλον θα καταλήξω σε αυτή. Α, δίνει και τη βάση τοίχου στο πακέτο.

Σημ:Φίλε kostas k δεν έκανα στρατό στην Κώ (ναυτικό) αλλά θα πάω αυτό το 3ημερο για διακοπές.

Οι Combo ΔΕΝ έχουν ενιαία κατασκευή! Στο εσωτερικό άλλο πράγμα η πλακέτα της TV, άλλο πράγμα η mpeg του DVD... και άλλο πράγμα το loader! Επομένως ποιοτικά δεν τίθονται θέματα αξιοπιστίας μεγαλύτερα από ότι αν αγοράζατε μια απλή LCD!

Χωρίς διάθεση να χαλάσω το thread: μα καλά, τι να το κάνετε πλέον το dvd player???
Anyway, εγώ θα πρότινα με αυτά τα λεφτά να πάρεις μια μεγαλύτερη τηλεόραση και με 100 ευρώ να πάρεις ένα από αυτά τα players με ενσωματωμένο HDD τύπου IZAK, που παίζει και dvd και divx και μουσική και τα πάντα. Χρειάζεται χώρο όσο ένα πορτοφόλι και μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε όποια άλλη τηλεόραση θες. Κατεβάζεις το τελευταίο επεισόδιο του prison break, του Lost, των desperate housewives, κατεβάζεις και υπότιτλους και είσαι έτοιμος!

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει τελείως. Ο διαχειριστής αν θέλει μπορεί να σβήσει τα δικά μου άσχετα μηνύματα. Paoki ό,τι άλλο θες μπορούμε να τα πούμε με ΠΜ ή αν θες μπορείς να ανοίξεις άλλο thread στην κατηγορία cafe.

Re: Απάντηση: Flat με ενσωματωμένο DVD player

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει τελείως. Ο διαχειριστής αν θέλει μπορεί να σβήσει τα δικά μου άσχετα μηνύματα. Paoki ό,τι άλλο θες μπορούμε να τα πούμε με ΠΜ ή αν θες μπορείς να ανοίξεις άλλο thread στην κατηγορία cafe.

Yeap και τα δικά μου pls
Sry για τα off-topic