FLYING MOLE DAD-M100.....πεταει ο μούλος?

tsip

AVClub Addicted Member
19 January 2008
1,912
Cambridge
Ειναι ενισχυτακια που μου είχαν καρφωθει 2-3 χρόνια τώρα. Ειχα διαβάσει καλα reviews και τα εψαχνα μεταχειρισμένα τακτικοτατα.
Ε τα βρηκα και τα πηρα :firstprize:

6a9f5dec2b41505ab2468d65709bedf1.jpg

σε τιμη εξευτελιστικη οσο 1,5 trends, εννοειτε και τα 2 απο δαυτα γιατι ειναι μονοφωνικα. Για προ παρειγγειλα τον παθητικο P50 της ΝVA (αποθειμένο νο2 και εξισου οικονομικο ενεκα β' διαλογης). Με λιγα λογια με κοντα 400 ευρω εχω φτιαχτεί.

Σειρα εχουν τα ηχεια.........

βρε πετάει ο μούλος?

99% θα χρειαστώ μετατροπέα τάσης για τα 110 που τρεχουν οι ενισχυτές (απ οτι βλεπω στο μανουαλ δεν βγαινουν με 110/240). Εχω βρει εναν ενδιαφέρον με σουκο μπριζα (γιατι πολλους που ειδα ειχαν απλη) ο οποιος βγαζει 100 βατ (ο καθε ενισχυτης καιει μαξιμουμ 40). Λεω να παρω δυο μετατροπεις, ενα για τον καθε ενισχυτη. Υπαρχει κατι που πρέπει να προσεξω? Ποσο ρόλο παιζει η ποιοτητα (εξωτερικα τουλαχιστον μου φανηκαν οκ)?

Με πολυ λίγες ωρες ακροασης μπορω να πω οτι πετανε και παραπετανε. Σε σχεση με τον τριπαθιο tc-820 εχω μπάσο, μεγαλυτερη εικονα, και μπολικο αερα αναμεσα στα οργανα (γενικα καθονται καλυτερα στα ηχεια μου, που ειναι και λογικο)....το συνολακι με τον παθητικο της Nva φαινεται να ταιριαζει μια χαρα. Περισσοτερα σε λιγες μερες μαζι με τις αναγκαιες φωτο. Τα ενισχυτακια ειναι σοκαριστικα μικρα και ελαφρια (οχι τοσο για φιλους των ψηφιακών) και καινε οσο μια λάμπα. Σε σχεση με τον τριπαθίο tc-820 ζεσταινονται αρκετα απο τα πρωτα λεπτα λειτουργειας τους.

αχ αυτο το μπασο τους.....παιδες i am in love with a mole

τα ερμα τα roister τα εχει φτασει στα ακρα τους. Επισης το phono της Moth πλεον κελαηδαει...επισης τσεκαρω αυτες τις ημερες και ενα βαριδι για τον rb-250 πολυ μουξου, ιδιοκατασκευη ενος τυπου, διαφανο ακριλικο στο στυλ του groovetracer, συντομα εντυπωσεις και απο αυτο...

Αυτα κανει ο ανθρωπος οταν περιμενει μεχρι αρχες σεπτεμβρη για την αδεια του.....

αχ αυτο το μπασο τους.....παιδες i am in love with a mole

τα ερμα τα roister τα εχει φτασει στα ακρα τους. Επισης το phono της Moth πλεον κελαηδαει...επισης τσεκαρω αυτες τις ημερες και ενα βαριδι για τον rb-250 πολυ μουξου, ιδιοκατασκευη ενος τυπου, διαφανο ακριλικο στο στυλ του groovetracer, συντομα εντυπωσεις και απο αυτο...

Αυτα κανει ο ανθρωπος οταν περιμενει μεχρι αρχες σεπτεμβρη για την αδεια του.....

Γνωριζουμε πιο chip χρησημοποιει αυτος ο ενισχυτης? Tripath ή καποιο αλλο?

Να και μερικες φωτο. Οι ενισχυτες ειναι πολυ μικροί. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το συστημα ως εχει και απολαμβανω την μουσικη μου , αν και τα ηχεια δειχνουν πια τους περιορισμους τους.

attachment.php

attachment.php

Επισης να και το αντιβαρο του βραχιονα. Δυστυχως δεν καθεται στο systemdek μου γιατι ειναι ογκωδες και βρισκει στα τοιχωματα της βασης. Νομιζω πως αν δεν ειχα το παλιο μοντελο με την βαση του βραχιονα σε σχημα σταγονας αλλα ορθογωνια οπως τα μετεπειτα μοντελα δεν θα ειχα προβλημα. .....Δεν μου κανει ομως καρδια να το δωσω πισω ή να το πουλησω, ειναι ιδιαιτερα καλοφτιαγμενο. Μπορει να το δωσω για ακροαση αν καποιος μενει κοντα, να μου πει την γνωμη του.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 3.00002n.jpg
    3.00002n.jpg
    49.7 KB · Views: 95
  • 3.00003n.jpg
    3.00003n.jpg
    44.1 KB · Views: 95
  • 1.00007n.jpg
    1.00007n.jpg
    66.2 KB · Views: 95
  • 2.00001n.jpg
    2.00001n.jpg
    51.9 KB · Views: 94
Ίσως να ήταν καλύτερα να έπαιρνες το αντίβαρο της Michell.

Πολλοί το θεωρούν ό,τι καλύτερο για τους Rega (πιο καλό κι από τα OL).

ναι οκ, αλλα ηταν αγορα της στιγμης και εχω αδυναμια στο αγνωστο. Για αυτο και την "πατησα". Στο michell θα παω καποια στιγμη. Παντως και το συγκεκριμενο θεωρητικα εχει ολα τα φοντα. Ασε που για 60 κατι ευρω ερχετε και με μεταλλικο end-stub οταν αλλοι θελουν διπλασια. Απλα μου εκατσε η μια στις χιλιες να μην βολευετε στο πλατο.......