focusrite scarlet studio

parhclwc

New member
10 August 2013
1
Γειά σας ειμαι νεος εδω και βασικα ειχα καποιες απορειες! Τραγουδαω και παιζω κιθαρα και ειδα το focusrite scarlet studio και μου εκανε εντυπωση η τιμη γιατι ειναι οτι χρειαζομαι! Θελω να μου πειτε αν θα ειναι καλης ποιοτητας (διοτι εγω θελω πολυ καλη ποιοτητα) και θελω να μου πειτε εκτος απο αυτα που εχει μεσα στο πακετο τι αλλα χρειαζομαι?(μεγαφωνα σταντς ) οτιδηποτε και αν χρειαζομε ! ευχαριστω εκ των προτερων
http://global.focusrite.com/usb-audio-interfaces/scarlett-studio

Μμμμ...επειδη βλεπω μια καθυστερηση στην οποια απαντηση....απλα περιμενε λιγο να δει το θεμα ο sonus naturalis.
Να εισαι σιγουρος οτι θα λαβεις την καλυτερη απαντηση που θα περιμενες.
Εγγυηση ο Μιχαλιος μας!!!

Η scarlet ήταν και είναι μία επιτυχία εδώ και δυό χρόνια της Focusrite για τα χρήματα της. Πιστεύω πως θα καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σου σε πρώτη φάση (κιθαρίστας που θέλει να ηχογραφεί τη μουσική που παίζει και τη φωνή του). Φυσικά αν θες να ξοδέψεις χρήματα, όριο προς τα πάνω δεν υπάρχει!

Όμως βλέπω πως εκτός από την κάρτα ήχου χρειάζεσαι κι' άλλα πράγματα: Ηχεία, ένα ή πρισσότερα μικρόφωνα, βάσεις, καλώδια κλπ.

Το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο και δεν παίρνει σύντομη απάντηση. Γράψε μας τι ακριβώς θες να κάνεις, τι μουσική παίζεις και θες να γράφεις, καθώς και που υπολογίζεις περίπου να κινηθείς οικονομικά.

Έτσι θα μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα...

Καλώς όρισες στην παρέα μας! :smile: