Φόνοι από απελπισία ... και ΜΒΑ στην οικονομία ...

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
" Ένας 45χρονος άνδρας από το Λος Άντζελες, σε κατάσταση παραφροσύνης από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, τα τρία παιδιά τους και την πεθερά του, προτού δώσει τέλος και στη δική του ζωή.
Ο 45χρονος, που είχε MBA στην οικονομία και είχε εργαστεί παλαιότερα για τις εταιρείες Price Waterhouse και Sony Pictures δυσκολευόταν να βρει δουλειά και αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες."

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945077&lngDtrID=245
 
Βλεποντας το ομορφο σπιτι με τα 2 suv και διαβαζοντας την δυσαρεστη καταληξη, μου ερχεται στο μυαλο ο τιτλος " Η καταρευση του Αμερικανικου ονειρου" 20 περιπου χρονια μετα την καταρευση του "υπαρκτου σοσιαλισμου".
Οσο υπαρχουν ανθρωποι κανενα συστημα δε δουλευει οπως πρεπει.
 
ένα Αμερικάνικο όνειρο υπερ-χρεωμένο στις τράπεζες οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους καταρρέουν... μιλάμε για την ολική αποτυχία!