Φορητά ραδιοcd (αν έχει και usb δεν με χαλάει! )

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,164
Πειραιας
Που το θυμήθηκες ρε μεγάλε ακούω να ψιθυρίζετε ήδη, για να με αποθαρρύνετε να συνεχίσω να γράφω!
Μαλλον με λάθος άνθρωπο τα βάλατε φιλαράκια :-D
Συνεχίζω λοιπόν ακάθεκτος. .....

Τελικά αποφάσισα ότι και αυτά έχουν την χρησιμότητα τους.
Έχω στο εξοχικό ένα καταπληκτικό τέτοιο (ενα Jvc... μπαζούκας) και φέτος πολύ με βόλεψε σας λέω.
Το έβαζα στην πρίζα και απλα άκουγα.
Ούτε καλώδια ούτε ένωσε ξεένωσε....απλα πράγματα.
Αν συνυπολογίσετε και το γεγονός οτι α)οι φίλοι μου στα εξοχικά τους δεν έχουν ουτε τρανζιστοράκι β) με καλούν συχνά γ) εχω αναλαβει εργολαβία την μουσική κάλυψη των οποιαδήποτε μαζώξεων δ) το απαιτούν κιόλας, φαντάζει μονόδρομος να πάρω ενα φορητό και να καθαρίζω στις πρόχειρες και απρογραμμάτιστες μαζώξεις (στις επίσημες με βάζουν και κουβαλάω υποχρεωτικά όλο τον εξοπλισμό! !!)
Τούτων δοθέντων, για ρίξτε καμιά ιδέα.
Βαριά βαριά ενα 100μπαλο.

Η λυση να καυβαλαω το JVC απορριπτεται ακαριαια,λογω της θαλασσας που μεσολαβει για το εξοχικο.:flipout:

Ωχ εδω επρεπε να το ανοιξω??
Δεν το τολμησα γιατι μονο hifi δεν ειναι,αυτο που ζηταω.
Το κριμα στο λαιμο σας:flipout:

Εδω μια χαρα ειναι, αλλα δυστυχώς δεν ξερω να βοηθήσω Μιχαλη. Ελπιζω καποιος απο την παρεα να μπορεί να ριξει καμια καλη ιδεα.

( Βαριά βαριά ενα 100μπαλο.)
Δεν υπάρχει φορητό η τιποτα αλλο σε αυτά τα λεφτά που να χτυπάει ουτε στο ελάχιστό το boomblaster της jvc .

Re: Απάντηση: Φορητά ραδιοcd (αν έχει και usb δεν με χαλάει! )

( Βαριά βαριά ενα 100μπαλο.)
Δεν υπάρχει φορητό η τιποτα αλλο σε αυτά τα λεφτά που να χτυπάει ουτε στο ελάχιστό το boomblaster της jvc .

Εχεις απολυτο δικιο!
Σημερα δε, το πιστοποιησα with the hard way!
Αφου εψαξα ολο το internet, κατεληξα σε ενα ακομα θριαμβο των ατυχων επιλογων μου.
Πηρα ενα Φίλιπς των 85 ευρω και εδω και δυο ωρες τα κλαιω.
Μιλαμε για τενεκε ξεγανωτο......ευγε μου!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ λέω το κινητό σου με spotify και αυτά: http://www.edifier-international.com/products/edifier-image/luna-eclipse

Λίγο πιο πάνω στην τιμή αλλά ούτε καλώδια έχεις και μάλλον θα έχεις καλύτερο ήχο. Λέω εγώ τώρα...

Καπως αργα το ειδα φιλε μου.
Παντως σιγουρα θα ειχα καλυτερο ηχο, γιατι αποκλειεται να υπαρχει χειροτερος ηχος απο αυτο που αγορασα!! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορητά ραδιοcd (αν έχει και usb δεν με χαλάει! )

Εχεις απολυτο δικιο!
Σημερα δε, το πιστοποιησα with the hard way!
Αφου εψαξα ολο το internet, κατεληξα σε ενα ακομα θριαμβο των ατυχων επιλογων μου.
Πηρα ενα Φίλιπς των 85 ευρω και εδω και δυο ωρες τα κλαιω.
Μιλαμε για τενεκε ξεγανωτο......ευγε μου!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καπως αργα το ειδα φιλε μου.
Παντως σιγουρα θα ειχα καλυτερο ηχο, γιατι αποκλειεται να υπαρχει χειροτερος ηχος απο αυτο που αγορασα!! :flipout:

Ρε συ μη βιάζεσαι, άστο να στρώσει πρώτα!

τη φάση στο καλώδιο την έλεγξες????

:ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορητά ραδιοcd (αν έχει και usb δεν με χαλάει! )

Ρε συ μη βιάζεσαι, άστο να στρώσει πρώτα!

τη φάση στο καλώδιο την έλεγξες????

:ears:
Στέργιο πρώτα θά αλλάξει καλώδιο καί έπειτα θά κοιτάξει γιά τή φάση.......

είχα ακούσει ένα sony με usb φορητό γύρω στα 80 ευρώ σε ένα γνωστό και είχα εντυπωσιαστεί από τον ηχητικό του όγκο.

Πήρα ακριβώς το ίδιο μοντέλο και το δικό μου δεν έπαιζε τίποτα, το έχω κάνει σετάκι ηχείων για τον δεύτερο υπολογιστή που έχω στο μαγαζί.

Άβυσσος τα mass ηλεκτρονικά!

Αγορι μου να σε χαρω...τυχερος σαν και μενα και συ:flipout:

Η τελευταια μου επιλογη οταν κανω αγορες ειναι Philips και Sony.
Ομως "εξαπανεκαθεν" τα Philips ειχαν παντα αποδεκτο ηχο, ασχετα αν χαλαγαν για πλακα.
Ετσι λοιπον κρινοντας απο τις φωτογραφιες και δεδομενου οτι εχει usb port ,οποτε και το cd να χαλασει (που ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο) θα μου μεινει το ραδιο και το usb.
Αλλα τετοια χαλια δεν τα περιμενα....εκτος και αν ξεσφιξουν λιγο τα μεγαφωνακια του και στρωσει λιγουλακι.

Κοιτα...... η αποτυχημενη αγορα ισον μη αγορα!!!
Ασε που μπορει να ενδιαφερει και κανενα αλλο το θεμα οποτε οτι προτασεις πεφτουν ,χρησιμες ειναι!
Αυτα τα focal τα ζαχαρωνω για την κορη μου.
Αρα...στα υποψιν.