Που το θυμήθηκες ρε μεγάλε ακούω να ψιθυρίζετε ήδη, για να με αποθαρρύνετε να συνεχίσω να γράφω!
Μαλλον με λάθος άνθρωπο τα βάλατε φιλαράκια :-D
Συνεχίζω λοιπόν ακάθεκτος. .....
Τελικά αποφάσισα ότι και αυτά έχουν την χρησιμότητα τους.
Έχω στο εξοχικό ένα καταπληκτικό τέτοιο (ενα Jvc... μπαζούκας) και φέτος πολύ με βόλεψε σας λέω.
Το έβαζα στην πρίζα και απλα άκουγα.
Ούτε καλώδια ούτε ένωσε ξεένωσε....απλα πράγματα.
Αν συνυπολογίσετε και το γεγονός οτι α)οι φίλοι μου στα εξοχικά τους δεν έχουν ουτε τρανζιστοράκι β) με καλούν συχνά γ) εχω αναλαβει εργολαβία την μουσική κάλυψη των οποιαδήποτε μαζώξεων δ) το απαιτούν κιόλας, φαντάζει μονόδρομος να πάρω ενα φορητό και να καθαρίζω στις πρόχειρες και απρογραμμάτιστες μαζώξεις (στις επίσημες με βάζουν και κουβαλάω υποχρεωτικά όλο τον εξοπλισμό! !!)
Τούτων δοθέντων, για ρίξτε καμιά ιδέα.
Βαριά βαριά ενα 100μπαλο.
Μαλλον με λάθος άνθρωπο τα βάλατε φιλαράκια :-D
Συνεχίζω λοιπόν ακάθεκτος. .....
Τελικά αποφάσισα ότι και αυτά έχουν την χρησιμότητα τους.
Έχω στο εξοχικό ένα καταπληκτικό τέτοιο (ενα Jvc... μπαζούκας) και φέτος πολύ με βόλεψε σας λέω.
Το έβαζα στην πρίζα και απλα άκουγα.
Ούτε καλώδια ούτε ένωσε ξεένωσε....απλα πράγματα.
Αν συνυπολογίσετε και το γεγονός οτι α)οι φίλοι μου στα εξοχικά τους δεν έχουν ουτε τρανζιστοράκι β) με καλούν συχνά γ) εχω αναλαβει εργολαβία την μουσική κάλυψη των οποιαδήποτε μαζώξεων δ) το απαιτούν κιόλας, φαντάζει μονόδρομος να πάρω ενα φορητό και να καθαρίζω στις πρόχειρες και απρογραμμάτιστες μαζώξεις (στις επίσημες με βάζουν και κουβαλάω υποχρεωτικά όλο τον εξοπλισμό! !!)
Τούτων δοθέντων, για ρίξτε καμιά ιδέα.
Βαριά βαριά ενα 100μπαλο.