Φορητό ραδιόφωνο-cd player

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Οι γονείς μου θέλουν κάτι σε φορητό συστηματάκι για το εξοχικό, μπαταρίας-ρεύματος για να μπορούμε να το βγάζουμε και στον κήπο. Ψάχνω κάτι σχετικά κομψό σε design και μικρού μεγέθους, περίπου στα 150 ευρώ. Αν αντί για cd έχει μνήμη για mp3 δε με χαλάει.
Προτάσεις;

Ήδη σκαλίζω το ebay...

Ιδού τι πήρα προ εβδομάδων και έμεινα πολύ ικανοποιημένος SONY ZS-SN10:
http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=ZS-SN10&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=Portable+Music+Systems.

Παίζει mp3, έχει τηλεχειριστήριο με αριθμητικά πλήκτρα για να πηγαίνεις κατευθείαν στο κομμάτι που θέλεις, έχει περιστροφικό ρυθμιστικό Jog Dial για εντυπωσιακά γρήγορη πλοήγηση στα tracks ενός mp3 cd και ικανοποιητικό ήχο για μικρό player.
Δεν έχει κασσετόφωνο αλλά σήμερα πλέον νομίζω ότι είναι περιττό.

Κοίτα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και θα δεις ότι αξίζει.
Επειδή το έψαξα αρκετά και σε άλλες μάρκες σου λέω ότι αν προϋπόθεση είναι να παίζει και mp3 είναι μάλλον η καλύτερη περίπτωση.

Α, και τιμή γύρω στα 110 ευρώ στο Media Markt αλλά το έχει και η Ηλεκτρονική (ελαφρώς ακριβότερο).

Το να παίζει mp3 είναι το τελευταίο (σιγά την ποσότητα των cd που ακούν οι δικοί μου).
Ωραίο δείχνει, αλλά και πάλι είναι σχετικά μεγάλο σε μέγεθος, ψάχνουμε κάτι πιο κόμπακτ...