Φορητό USB dac/amp

panoso

Senior Member
18 April 2011
521
Καραμπινάτο cross posting και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αλλά το άλλο post έγινε σε νήμα για ενισχυτή ακουστικών και πιθανόν εδώ να το διαβάσει και κάποιος άλλος φίλος που μπορεί να βοηθήσει. Ψάχνω για φορητό dac/amp για τα AUDEZE LCD-2 και τα HIFIMAN HE-500. Είχα το MERIDIAN EXPLORER 1 και το έδωσα γιατί δεν τράβαγε με τα ακουστικά που ανέφερα. Έχω το iDSD Micro παρέα με το iUSB με τα οποία είμαι, ακόμα, πολύ ευχαριστημένος αλλά οι ώρες για ακρόαση έχουν μειωθεί δραματικά και το ανωτέρω σύνολο είναι λίγο μπελαλίδικο στο στήσε μάζεψε για ακρόαση μιας ώρας... Tι θα συνιστούσατε που να μη ξεπερνάει κατά πολύ τα 300 ευρώ.
Υ.Γ. Ο συντονιστής έκανε πρόταση που ναι μεν τρέχουν τα σάλια αλλά όπως είπε, προς το παρόν δεν διατίθεται και δεν ξέρω και πόσο θα κάνει.

Στο Hugo. Υπάρχουν πολλά φορητά dac/amp αλλά τα περισσότερα είναι για να κινούν εύκολα ακουστικά και ψείρες, όχι για τέρατα που θέλεις να οδηγήσεις εσύ. Τέτοια δύσκολα ακουστικά απαιτούν κάποιο επιτραπέζιο ενισχυτή. Ο μόνος φορητός ενισχυτής που ξέρω να σχεδιάστηκε για δύσκολα ακουστικά σε λογική τιμή είναι το Geek Out 1000 και ο διάδοχός του το Geek Out V2 και V2+ που ανέφερα. Μπορείς να βρεις το πρώτο σχετικά εύκολα μεταχειρισμένο, αν και το ηχόχρωμα του είναι αναλυτικό, κάποιοι ακροατές παραπονιούνται ότι τους λείπουν οι μεσαίες. Δε μας είπες με τι πηγή θα ακούς, Κινητό, τάμπλετ ή λάπτοπ;

Ευχαριστώ. Θα ακούω με pc και jriver ή με macbook air και audirvana ή jriver.

Τότε ορμα χωρίς να το σκέφτεσαι στο Geek Out V2. Είναι ιδανικό για την περίπτωση σου. Πάρε την απλή έκδοση που έρχεται στα 300 ντολαρς.

Εδιτ: Στην έκδοση V2 λύθηκε και το πρόβλημα με τις μεσαίες συχνότητες.