format-παρανοια

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,284
Νεο Ψυχικο
Χτες παρελαβα μια p5q-e για το Bedroom pc. Καθοτι το motherboard ηταν used, μετα απο καποιες μπλε οθονες στο install των windows τα παρατησα.
Ξαναεβαλα λοιπον το p5k της asus και μου κανει ακριβως το ιδιο.
Συγκεκριμενα:
hardware : asus p5k, cpu core duo 8400 (3,00), μνημες corsair, trancend τροφοδοτικο enermax 500, σκληροι δισκοι διαφοροι (μπας και εφταιγαν αυτοι), wd raptor 300, seagate 80, seagate 750, vga 6850.
Κανει το εξης λοιπον (με ολα τα hardware).
Αφου φορτωνει τα πρωτα στοιχεια των windows, επιλεγω περιοχη, γλωσσα, φορμαρω τον δισκο και μετα... εκει που ειναι να κανει Loading windows παει βολιδα στο 100% και κολλαει.
Χρησιμοποιησα και 32 και 64 και απο φιλο δισκακι που δουλευει σιγουρα, nada.
Εκανα ολες τις εναλλαγες σε μνημες, δισκους, τιποτε. Οταν βαζω σκληρο που εχει Installed τα windows ηδη ανοιγει και δουλευει κανονικα.
Το pc μου δε φορτωνει windows .

Last edited:
ΕΑΝ Η ΜΒ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ Η ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΛΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ. ΜΟΥΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΗ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 2Χ Η 4Χ. Η FUJITSU D1675 ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ!

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΧΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΑ 7. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΛΟΤΕΛΑ......

στις 22:00 αποψε
παρε ενα μπουκαλι τσιπουρο
1]βγαλε την μπαταρια για 2 λεπτα
πιες ενα τσιπουρακι:ernaehrung004:
2]ελενξε τα κουμπωματα της καλωδιωσης του DVD ROM εαν ειναι IDE βαλε το τζαμπερ στο AUTO
ξαναπιες ενα στιπουρακι:ernaehrung004:
3]συνδεσε τα απολυτος απαραιτιτα δηλ. ποντικη πληκτρολογιο οθονη
καντα 3 τα στιπουρακια βαλε και ενα μεζε:ernaehrung004:
4]ποντικη πληκτρολογιο εαν ειναι usb αλλαξε θυρες εισοδου ...δοκιμασε και με αλλα αν εχεις δευτερα γενικα τσεκαρε της θυρες usb μηπως εχει σταβωση καποιο μεταλλικο ελασμα και βραχυκυκλωνει την θυρα
checkout
πιες αλλα τρια τσιπουρα στο καπακι:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:
βαλε το δισκακι των win και ξεκινα να κανεις install εαν πετυχη καλως εαν οχι τουλαχιστον θα κοιμηθης ηρεμος και αυριο τα ξαναλεμε:idea::idea:
ξερω πως ειναι να ''στραβωνει '' ενα φορματ απλως κινδυνευει η σωματικη ακεραιωτιτα του υπολογιστη :smash::smash:γιαυτο και τα τσιπουρακια για να εισαι ηρεμος καλη επιτυχια

Εκανα ολες τις εναλλαγες σε μνημες, δισκους, τιποτε. Οταν βαζω σκληρο που εχει Installed τα windows ηδη ανοιγει και δουλευει κανονικα.
Το pc μου δε φορτωνει windows .

απο οτι στιγμη που εχεις κανει Memtest δεν ειναι οι μνημες.
σου εχει δουλεψει με άλλο σκληρό οπότε δεν ειναι καμενο το τροφοδοτικο
ή η κάρτα ή motherboard.

παρε το δισκο αυτον που έχεις σκοπο να του βαλεις τα w7 σε άλλο pc(απο οτι καταλαβα εχεις δυο)
κανε καθαρη εγκατασταση (ουτε drivers,ουτε τιποτα) και μετά βαλτον στο νεο pc.
Μπορεί να εχει προβλημα το DVD Που ειναι γραμενα τα w7 ή ακόμα και το DVD-Rom σου.

κατι αλλο οταν σου δειχνει 100% και κανει restart Πας στο BIOS και βαζεις boot from disk ,χωρίς το DVD?
εγω σε παλιό Motherboard είχα θεμα με αυτό.
αν και απο οτι λες παει βολιδα ,σε μενα έκανε αρκετό χρόνο,

αααα.αποσυνδεσε τους δισκους και κρατα μονο εναν
δοκιμασε install εαν αποτυχη
ξεσυνδεσετον και συνδεσε καποιον αλλο και ξαναδοκιμασε κτλ κτλ

Re: Απάντηση: format-παρανοια

Δοκίμασε με άλλο dvd drive + καλώδιο.

Συμφωνω.

Αφου λες οτι αν βαλεις επανω δισκο που εχει ηδη εγκατεστημενα τα windows (προφανως με ιδιας ή παρομοιας γενιας τσιπσετ) και δουλευει τοτε το προβλημα σου ειναι η συσκευη οπτικου μεσου.
Πολυ απλα δεν διαβαζει σωστα.
Εστω και αν μεχρι τωρα δεν ειχες διαπιστωσει το προβλημα.