Χτες παρελαβα μια p5q-e για το Bedroom pc. Καθοτι το motherboard ηταν used, μετα απο καποιες μπλε οθονες στο install των windows τα παρατησα.
Ξαναεβαλα λοιπον το p5k της asus και μου κανει ακριβως το ιδιο.
Συγκεκριμενα:
hardware : asus p5k, cpu core duo 8400 (3,00), μνημες corsair, trancend τροφοδοτικο enermax 500, σκληροι δισκοι διαφοροι (μπας και εφταιγαν αυτοι), wd raptor 300, seagate 80, seagate 750, vga 6850.
Κανει το εξης λοιπον (με ολα τα hardware).
Αφου φορτωνει τα πρωτα στοιχεια των windows, επιλεγω περιοχη, γλωσσα, φορμαρω τον δισκο και μετα... εκει που ειναι να κανει Loading windows παει βολιδα στο 100% και κολλαει.
Χρησιμοποιησα και 32 και 64 και απο φιλο δισκακι που δουλευει σιγουρα, nada.
Εκανα ολες τις εναλλαγες σε μνημες, δισκους, τιποτε. Οταν βαζω σκληρο που εχει Installed τα windows ηδη ανοιγει και δουλευει κανονικα.
Το pc μου δε φορτωνει windows .
Ξαναεβαλα λοιπον το p5k της asus και μου κανει ακριβως το ιδιο.
Συγκεκριμενα:
hardware : asus p5k, cpu core duo 8400 (3,00), μνημες corsair, trancend τροφοδοτικο enermax 500, σκληροι δισκοι διαφοροι (μπας και εφταιγαν αυτοι), wd raptor 300, seagate 80, seagate 750, vga 6850.
Κανει το εξης λοιπον (με ολα τα hardware).
Αφου φορτωνει τα πρωτα στοιχεια των windows, επιλεγω περιοχη, γλωσσα, φορμαρω τον δισκο και μετα... εκει που ειναι να κανει Loading windows παει βολιδα στο 100% και κολλαει.
Χρησιμοποιησα και 32 και 64 και απο φιλο δισκακι που δουλευει σιγουρα, nada.
Εκανα ολες τις εναλλαγες σε μνημες, δισκους, τιποτε. Οταν βαζω σκληρο που εχει Installed τα windows ηδη ανοιγει και δουλευει κανονικα.
Το pc μου δε φορτωνει windows .
Last edited: