Φόρος τιμής...

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Προτείνω, σαν φόρο τιμής στο φίλο Σπύρο την ώρα της τελετής να παραμείνει κλειστό το forum ή κλειδωμένο για μηνύματα.
Νίκο δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό αλλά νομίζω ότι είναι το ελάχιστο (μαζί με τις υπόλοιπες προσπάθειες που έχουν γίνει) που πρέπει να κάνουμε σε έναν άνθρωπο που αγάπησε τόσο πολύ αυτό το χώρο που μέχρι την τελευταία στιγμή παρακολουθούσε (είδα ότι η τελευταία του επίσκεψη στο forum ήταν στις 20/4 λίγες ώρες ίσως πριν φύγει και έχω σοκαριστεί….).

Προτείνω, σαν φόρο τιμής στο φίλο Σπύρο την ώρα της τελετής να παραμείνει κλειστό το forum ή κλειδωμένο για μηνύματα.
Νίκο δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό αλλά νομίζω ότι είναι το ελάχιστο (μαζί με τις υπόλοιπες προσπάθειες που έχουν γίνει) που πρέπει να κάνουμε σε έναν άνθρωπο που αγάπησε τόσο πολύ αυτό το χώρο που μέχρι την τελευταία στιγμή παρακολουθούσε (είδα ότι η τελευταία του επίσκεψη στο forum ήταν στις 20/4 λίγες ώρες ίσως πριν φύγει και έχω σοκαριστεί….).

Εξαιρετικά πολύ καλή σκέψη, εάν ο Νίκος διαβάζει ( που διαβάζει ) ας κοιτάξει εάν αυτό είναι τελικά εφικτό

Προτείνω λογότυπο (B&W) AvClub, μήνυμα αποχαιρετισμού και... τίποτε άλλο...

...

Και να προσθέσω κάτι προσωπικο... Ήταν η θλίψη μου ούτως ή άλλως μεγάλη, αλλά βλέποντας αυτές τις μέρες κάποιες αλλαγές σε εμάς εδώ, δακρύζω συνέχεια, από τη μία ο Χρήστος με αυτή την αλλαγή στη φάτσα, από την άλλη η αλλαγή του λογότυπου και...και... Δεν ξέρω ρε παιδιά....

+1 (ξανά)

Ναι.... Εννοούσα καθ'όλη τη διάρκεια που θα είναι οφ το σάιτ να φαίνεται μόνο το λογότυπο σε b&w και ένα αποχαιρετηστήριο μήνυμα....

+1

Προταση

Αν κλειδωσει τελικα ας μπει και ενα μυνημα πανω εκει που τρεχουνε οι δημοπρασιες με λιγα λογια για τον φιλο που εφυγε

Last edited: