Forthnet 2play η Net One ??

Στο adslgr dδιαβάζω πολλά προβλήματα με την net one. H Forthnet είναι πιο αξιόπιστη αλλά έχει κακή τηλ. υποστήριξη. Εγώ θα διάλεγα σίγουρα την δεύτερη

Γιατι αφήνεις απέξω την HOL.
Απο insiders του ΟΤΕ αλλα και άλλους, εχω καλλίτερα λόγια οσο αφορά την ποιότητα του ιδιόκτητου δικτύου σε σχεση με τους λοιπούς...

Στην περιοχη που θελω , λενε και οι δυο υποστηριξη κανονικα. Ουσιαστικά εχουν 2 ευρω διαφορα, με τη μια να μην δινει αναλυτικα το τιμολογιο για τα 5αψηφια και καποια αλλα.

Απο insiders του ΟΤΕ αλλα και άλλους, εχω καλλίτερα λόγια οσο αφορά την ποιότητα του ιδιόκτητου δικτύου σε σχεση με τους λοιπούς...

Φραγκισκο το κοιτω τωρα κι επανερχομαι ! Θενκς !

Απάντηση: Re: Forthnet 2play η Net One ??

Στο adslgr dδιαβάζω πολλά προβλήματα με την net one. H Forthnet είναι πιο αξιόπιστη αλλά έχει κακή τηλ. υποστήριξη. Εγώ θα διάλεγα σίγουρα την δεύτερη

"Σίγουρα τη δεύτερη" όπως τα γράφεις (δηλ. forthnet) ή όπως ρωτάει ο Browser (Net One);

Το double play λες ετσι ? Αυτο ειναι ακομα πιο φτηνο με τις ιδιες υπηρεσιες με τη forthnet. Δεν ειδα βεβαια αν η τιμη ειναι με φπα η οχι . Στραβος ειμαι?
Και σε αυτο υπαρχει διαθεσημοτητα στη περιοχη μου !

Α , τωρα που το ειδα , εχει και δωρεαν ενεργοποιηση . Αν θυμαμαι καλα η netone ηθελε καμμια 50αρια ευρω!

Δεν ρίχνεις μια ματιά και σε ΟΝ?

Η εμπειρία μου με την Forthnet είναι η εξής (συνεχίζω το πάγιο ΟΤΕ και έχω προπληρωμένο 6μηνο ADSL 24Mbps+Forthnet Εθνικά 12 για πρόγραμμα τηλεφωνίας - ΟΧΙ double play):
α) θεωρητικά έχω 24Μbps. Πρακτικά λόγω απόστασης από το DSLAM κλειδώνω στα 5,5-6,5. Βέβαια χωρίς διακοπές, αλλά στο 1/4 της ταχύτητας που μπορώ να πιάσω. Άρα συναισθήματα ανάμικτα, δεν φταίει η Forthnet μεν αλλά εγώ πληρώνω για υπηρεσία που μου παρέχεται στο 1/4,.
β) η τηλεφωνία τους στο πρόγραμμα Εθνικά 12 γίνεται μέσω Voip και κατά 90% είναι ίδια με την τηλεφωνία του double play. Η ποιότητα ήταν ενοχλητικά κακή. Έναν μήνα μετά την ενεργοποίηση αποφάσισα να γυρίσω σε Tellas No Limit (απεριοριστά αστικά & υπεραστικά) και έστειλα τα σχετικά φαξ κλπ στην Forthnet Για διακοπή. Προχτές έλαβα λογαριασμό που με χρεώνουν με πάγια για τους μήνες που ακολούθησαν το αίτημα διακοπής μου, μου επιβεβαίωσαν δε ότι με διατηρούν στην λίστα πελατών τους γιατί "δεν έχουν λάβει το φαξ μου". Φυσικά η υπόθεση πήρε την άγουσα για ΕΕΤΤ, με συνημμένα το φαξ και την απόδειξη παραλαβής του από μέρους τους.

Συμπερασματικά, ΚΑΙ η Forthnet μπου***λο αποδεικνύεται, μετά την Vivodi που βίωσα για 4 χρόνια.

Εχω??!! forthnet (soho2play) και περιμενω να δω ποτε θα ενεργοποιηθει η συνδεση για internet.Το τηλεφωνο υποτιθεται οτι θα δουλευε απο χθες .
Δευτερη μερα σημερα και υπομονη (ευτυχως υπαρχει internet απο την δουλεια εστω και κουτσουρεμενο)

Re: Απάντηση: Forthnet 2play η Net One ??

β) η τηλεφωνία τους στο πρόγραμμα Εθνικά 12 γίνεται μέσω Voip και κατά 90% είναι ίδια με την τηλεφωνία του double play.

Αυτό για την τηλεφωνία είναι κάποιο "ειδικό" πακέτο ή ΟΛΗ η τηλεφωνία που δίνουν είναι μεσω VOIP?

δεν το γνωρίζω.
πάντως 100% είναι voip γιατί και στον λογαριασμό έχει την ένδειξη αυτή: "εθνικα 12 voip".
Και στο 2play μέσω voip είναι απ' όσο γράφουν στο adslgr.com. Για ΟΝ και tellas ξέρω ότι είναι pstn, και η προσωπική μου εμπειρία από tellas το επιβεβαιώνει, τόσο από το no limit που έχω εγώ όσο και zisto από οικείο σπίτι.

Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε On Telecoms και Net One με τη δεύτερη να με πείθει περισσότερο.
Σήμερα το πρωί μίλαγα μαζί τους και υπόσχονται πως σε 20 εργάσιμες ημέρες το πολύ θα είναι ενεργοποιημένα και τα δύο (internet και τηλεφωνία). Δεν είμαι σίγουρος αλλά και το site τους είναι πιο ξεκάθαρο σε αυτά που διαθέτει και τί χρεώνει.

Γενικώς το πράγμα έχει ξεφύγει...

Δεν ξέρεις ποιόν να πιστέψεις και μέχρι που λέει την αλήθεια...

Η γνωστή αλητεία κι εδώ που υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις της Ελληνικής ζωής...

Απ' ότι έχω διαβάσει πάντως όλοι με τον Α' ή Β' τρόπο υστερούν...

Οπότε η επιλογή είναι δύσκολη και δεν υπάρχουν και κριτήρια γι' αυτήν.

Ξερουμε ποιος εχει μικροτερο "χρονο παραδωσης"?

Τι ρωταω τωρα εεε?

Ακριβώς.... τι ρωτάς?

Πάντως εγω τις μικρές/νέες εταιρίες δεν τις εμπιστευομαι για αποδοση 100% της τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΙ και να προσφέρουν.

Re: Απάντηση: Forthnet 2play η Net One ??

Ξερουμε ποιος εχει μικροτερο "χρονο παραδωσης"?

Τι ρωταω τωρα εεε?

Η καθυστέρηση που "εισάγει" η On/Forthnet/Vivodi/ktl. σε σχέση με την καθυστέρηση που "εισάγει" ο ΟΤΕ είναι αμελητέα, οπότε..

Τι να πω και εγώ που μου απάντησε ο ΟΤΕ μετά από 3 μήνες ότι δεν έχει χώρο στο ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς μου και δεν μπορεί να μου δώσει γραμμή.. $%#%^$%