Forthnet 2play ή Tellas Zisto;

Εγώ έχω zisto αρκετούς μήνες κ αν εξαιρέσουμε ότι έκανε 3 μήνες περίπου για να συνδεθώ με φορητότητα το νούμερο από ον πΟΤΕ, η γραμμή έχει κάνει μόνο 3-4 reset στους τόσους μήνες, που είναι πραγματικά ρεκόρ για την ελληνική πραγματικότητα. Reset εννοώ ότι για κάποια δευτερόλεπτα δεν παίζει η γραμμή. Στο τηλ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Από 1-11-07 μάλιστα λένε ότι η γραμμή όλων μας έγινε 12mb download & 1mb upload, από την άλλη ο router ακόμα λέει ότι είναι στα 4mb/512kb. Γενικότερα, είμαι ευχαριστημένος από την γραμμή. Στο έτος πάνω πάντως που θα τελειώσει το συμβόλαιο, μάλλον θα πάω για hol doubleplay.
μια απο τα ίδια εδώ στο Ελληνικο.Αν εξαιρέσω τις 5 ημερες χωρις νετ στην μεταβαση κατα τα αλλα ολα καλα.

Είμαι από τον Μάιο πλέον στο 2play soho και προσπερνώντας μία μικρή ταλαιπωρία που είχα μέχρι να γίνει η σύνδεση μπορώ να πω ότι δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα.

Σύνδεση dsl σταθερότατη χωρίς reset και τηλέφωνο χωρίς αντίλαλο με καλύτερη και πιο δυνατή ακουστική.

Καλό είναι να παρακολουθείτε και τις ανακοινώσεις για τεχνικά έργα που υπάρχουν στο site της Forthnet.

edit :Αυτό βέβαια αφορά το Μαρούσι.

Μια απο τα ιδια και εδω! Εχω εδω και 2μιση+ χρονια Tellas στον 1Mbps, εγινε αιτηση στην Forthnet για τα 24Mbps στις 12 Ιουλιου 2007 (!!!), μεχρι και σημερα δεν εχω internet απο τη Forthnet! Προχθες πηρα τηλ. να δω τι γινετε και μου ειπαν οτι απο τις 16 Ιουλιου και μεχρι σημερα στελνουν αιτησεις στον ΟΤΕ για μεταφορα της γραμμης και ο OTE τις ακυρωνει!!! Μεθαυριο Δευτερα θα κανω αναβαθμιση απο το 1Mbps στα 12 στην Tellas να τελιωνουμε!

Οσο αφορα την Tellas ειμαι πολυ ευχαριστημενος, κατεβαζω σταθερα με 108-110kbps, παρα πολυ σπανια μενω χωρις internet, και οσες φορες χρειαστηκε η εξυπηρετηση πελατων δεν ειχα καποιο προβλημα.

Από ό,τι κατάλαβα, στην Καλαμαριά λόγω πλήθους συνδέσεων, μένουμε όλοι στο ...εξ αδιαιρέτου. Αυτή τη στιγμή η σύνδεση του ΟΤΕ (υποτίθεται 768) μου έχει κλειδώσει στα 384.