Αγγελε καλημερα.
Θα σου προτεινα να μην "τσιμπησεις" τοσο ευκολα.Προφανως σε πηραν τηλ απο καποιο Call Center μαζι με χιλιαδες αλλους υποψηφιους πελατες.
Κατ' αρχην,πρεπει να δεις την ποιοτητα του δικτυου τους.Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι σε αυτο το κομματι θεωρειται απο τις καλες εταιριες του χωρου. Μα θα χρησιμοποιει τις γραμμες του ΟΤΕ.
Δευτερον,"το κοβω οποτε θελω" :Για προσεξε το αυτο καλυτερα,γιατι εχω ακουσει τρελες καταστασεις ("Οχι,πρεπει να παρετε τηλ στον ΟΤΕ","Μα σας εχουμε ηδη διακοψει το προγραμμα","Πρεπει να μας στειλετε με Fax το ταδε εγγραφο" κλπ κλπ,ενω εσυ δεν μπορεις καν να κανεις τηλεφωνα εδω και 5-6 ημερες). Μου ειπαν ότι όπως συνδεομαι με ενα απλό τηλέφωνημα ετσι και αποσυνδέομαι
Τριτον, θα κανεις αυτοματη προεπιλογη φορεα?Η θα καλεις με καποιο προθεμα? Χωρις πρόθεμα.Υπαρχει καποιο παγιο?Οχι. Χρεωση ανα sec η οχι?Ελαχιστη χρεωση? Τα δυο τελευταια δεν τα ρωτησα..
Τεταρτον,εχεις καποια εταιρια τωρα που συνεργαζεσαι αλλη απο τον ΟΤΕ? Οχι!Αν εχεις και εχεις και παγιο σε αυτη (πχ Tellas),ειναι διαδικασια να την διακοψεις.
Πεμπτον,ειναι και το ψυχολογικο θεμα των δυο λογαριασμων (ΟΤΕ+Forthnet).
Εκτον,αν εισαι διατεθειμενος να μπεις σε τετοια διαδικασια,υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλες προσφορες απο πολλες εταιριες.Ψαξε αυτη που σε συμφερει.
Εχω ενα αρχειο με τις χρεωσεις ολων των εταιριων,αν ενδιαφερεσαι εσυ η καποιος αλλος φιλος μπορω να το ανεβασω.
Καλημερα
Κωστας