Φόρτωμα CCCAM από server.

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Χαιρετώ. Αφού ο server του Gemini "έκλεισε" τις πόρτες του για κατέβασμα emulators, πως θα φορτώσουμε σε έναν καινούργιο 800άρι το CCCam;
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Ευχαριστώ. Αν θες μου περιγράφεις, με δύο λόγια μόνο, που το βρίσκουμε και πως το περνάμε σε κλώνο 2.01/76C .
Ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης

Χαιρετώ. Αφού ο server του Gemini "έκλεισε" τις πόρτες του για κατέβασμα emulators, πως θα φορτώσουμε σε έναν καινούργιο 800άρι το CCCam;
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

άδω εχεις τα cccam και το cccam config τε περνάς μεσα στο tmp install manual

http://mediafire.com/myfiles.php

Ευχαριστώ. Στο link που δίνεις βλέπω second stage αρχείο άρα είναι για γνήσιο 800άρι και όχι για κλώνο σαν τον δικό μου, αν έχω λάθος διορθώστεμε.
φιλικά,
Γιάννης

Ευχαριστώ. Στο link που δίνεις βλέπω second stage αρχείο άρα είναι για γνήσιο 800άρι και όχι για κλώνο σαν τον δικό μου, αν έχω λάθος διορθώστεμε.
φιλικά,
Γιάννης

Μπες εδώ και βάλε ότι θέλεις που υποστηρίζει ενεργούς server!

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και επίσημο image στον κλώνο αρκεί να κατεβάσεις πριν αυτό το SSL! Περνάς μέσω του web interface μέσω stop mode το επίσημο nfi και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ REBOOT περνάς και το nfi του SSL!

Ναι το site αφορά ΜΟΝΟ κλώνους sim2.01 BL76! Μη κάνετε καμιά κουτουράδα και το περάσετε σε άλλο κλώνο (sim1 sim2 ferrari ) ή σε original και με βρίζετε μετά!